Almere Poort, Luidsprekerstraat 2-24

Kantoorruimte te huur op een prachtige zichtlocatie aan de A6!

Kantoorruimte huren op één van de best bereikbare plekken van Almere? Aan de Luidsprekerstraat in Almere biedt SKEPP u die unieke kans. Het is mogelijk om hier bij SKEPP kantoorruimte op maat te huren vanaf 330 m2.

De Triptygon kantoorgebouwen in Almere

U huurt uw kantoorruimte in één van de twee moderne kantoorgebouwen genaamd ‘Triptygon A’ en/of ‘Triptygon B’. Beide kantoorpanden bestaan uit vier bouwlagen en vallen op vanwege de bijzondere architectuur. Het Triptygon-complex is gelegen op het moderne bedrijventerrein ‘De Gooisekant’ in Almere.

Huurprijzen van dit kantoor aan de Luidsprekerstraat in Almere

De huurprijzen zijn vastgesteld op €140,- per m2 per jaar en zijn daarmee marktconform. Dat wil niet zeggen dat u niet gezamenlijk met SKEPP kunt proberen tot een gunstiger huurprijs te komen! Maak gratis gebruik van onze kennis en expertise!

Uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6

Via de snelweg A6 zijn is deze kantoorlocatie in Almere uitstekend te bereiken. De autosnelweg A6 heeft een goede aansluiting op de A1 (Amsterdam – Amersfoort). De dichtstbijzijnde bushalte ligt op acht minuten lopen. Met de bus is het mogelijk om naar diverse NS-stations in Almere te reizen.

Breng een bezoek aan dit kantoor aan de Luidsprekerstraat

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat vanaf 330 m2 op een goed te bereiken locatie in Almere? Neem dan contact op met SKEPP of maak gebruik van de gratis rondleiding die wij u bieden op deze locatie!

Kantoorruimte huren op zichtlocatie vanaf A6 in Almere Luidsprekerstraat 2-24 Almere Poort Toplocation!

3 reviews Luidsprekerstraat

Jammer...

ik ben op zoek naar maar één werkplek in almere

Top pand, alles ziet er netjes en verzorgd uit!!

Ondanks de 'mindere' kleuren is het een prettige locatie om te werken en maken de voorzieningen in het pand het helemaal af!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!