RENTED OUT

Almere Poort, Versterkerstraat 6

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Almere Poort!

Kantoorruimte beschikbaar in kantoorpand met zakelijke uitstraling in Almere

Aan de Versterkerstraat 6 kunt u kantoren op maat huren. Het kantoorgebouw bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Gooisekant’ te Almere. Het kantoorpand heeft in totaal vijf bouwlagen en een verhuurbare vloeroppervlakte van 4.969 m2. Deelverhuur is mogelijk vanaf 531 m2. Het gebouw beschikt over twee bouwdelen van gelijke grootte, die haaks op elkaar staan en verbonden zijn door een centrale kern.

De huurprijzen zijn vastgesteld op basis van een huurperiode van vijf jaar. Eventuele vervolgtermijnen zijn ook telkens vijf jaar. Minder dan 5 jaar kantoorruimte huren op deze locatie in Almere? Dat is bespreekbaar, vraag SKEPP naar de mogelijkheden. De huurprijs bedraagt €145,- per m2 per jaar, SKEPP adviseert u graag m.b.t. onderhandelingsmogelijkheden.

De kantoorruimtes zijn gelegen aan de snelweg A6. Deze snelweg heeft een aansluiting op de A1 (Amsterdam – Duitsland). De dichtstbijzijnde bushalte ligt op tien minuten lopen vanaf de kantoorruimte. Vanuit hier kunt u met de bus naar twee NS-stations. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Almere? Krijg een rondleiding door dit kantoor door uw eigen rondleiding gratis en vrijblijvend in te plannen via SKEPP!

Representatieve kantoorruimte op maat huren in Almere Versterkerstraat 6 Almere Poort Toplocation!

2 reviews Versterkerstraat

Jammer dat alle kantoorruimtes verhuurd zijn, perfecte locatie in Almere direct langs de A6

Leuk gebouw met mooie kantine en prima meubilair

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!