Super deal

Almere Stad, Busplein 36-38

1315KV Almere Stad

5 (6)

Kantoorruimte huren in de architectonische Top Tower in Almere

Binnen deze kantoortoren is een business center aanwezig op de 6e en 7e verdieping. Het bekroonde, door een bekende architect ontworpen, Top Tower kantoorcomplex is een open setting op één van de meest centrale locaties binnen de snelst groeiende stad van Nederland, Almere! Kantoorruimte huren op deze locatie kan tegen een zeer aantrekkelijke huurprijs, u huurt hier kantoorruimte voor slechts €229,- per persoon per maand! U heeft de mogelijkheid een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huren.

In de business lounge van het business center vindt u rust. Er zijn comfortabele en designvolle werkplekken waar u even kunt bijkomen of waar u op informele wijze een bespreking heeft. Het toegewijde serviceteam zorgt ervoor dat u (desgevraagd) ondersteund wordt op administratief gebied. Daarnaast verwelkomen zij uw klanten.

In het kantoorpand is een razendsnelle internetverbinding aanwezig. Ook vergaderruimten met videoconferencing apparatuur zijn inpandig aanwezig. Er zijn speciale voorzieningen aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn en/of lichamelijk gehandicapte mensen. Tot slot is het mogelijk om tijdens vergaderingen/meetings gebruik te maken van de catering en u krijgt gratis koffie, thee en water.

De Top Tower is gelegen op één van de meest centrale locaties in Almere. Station Almere Centraal ligt direct om de hoek. Met de auto rijdt u via de Schoutstraat en de Spoordreef richting uw nieuwe kantoor. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in Almere? Informeer bij SKEPP naar de mogelijkheden binnen dit business center!

 Volop flexibiliteit: Kantoorruimte huren in Almere! Busplein 36-38 Almere Stad Toplocation!

6 reviews Busplein

Ik was op zoek naar een kantoor in Almere en kwam via SKEPP bij dit kantoor terecht.

Een kantoor met een centrale ligging, voorzien van alle belangrijke faciliteiten en erg goede service. Ben er zeer tevreden mee!

Een van de mooiste kantoren van Almere! Blij dat ik hier mag werken!

Mooi business center hoor!

Hoog gebouw met moderne en zakelijke uitstraling.

Goed meubilair, vergaderingen etc. worden ook netjes verzorgd.

Toffe werklocatie!

Mooie plek om ook gasten te ontvangen.

Je werkt hier in lichte ruimte, erg prettig

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!