Rent office space Amersfoort Centraal Station, Utrechtseweg 61

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amersfoort, Utrechtseweg 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Amersfoort Railway Station 8 mins walk (0.6 km)
 • Park 8 mins walk (0.7 km)
 • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Utrechtseweg 61 in Amersfoort Centraal Station

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amersfoort Centraal Station!
About this office

Kantoorruimte vanaf 15 m2 te huur in het Bergkwartier te Amersfoort

Reist u graag met het openbaar vervoer naar uw kantoor? Dan is dit kantoorgebouw aan de Utrechtseweg in Amersfoort een zeer geschikt kantoorpand om te huren. Amersfoort Centraal Station ligt op een loopafstand van circa 5 minuten, daarnaast is er een bushalte vlakbij het kantoor. Voor de mensen die met het eigen vervoer reizen: de snelweg A28 is met de auto in een kleine 10 minuten te bereiken.

Kantoorruimte huren in Amersfoort? Te huur van 15 tot 152 m2

Op de eerste en tweede verdieping van dit kantoorgebouw zijn kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. U huurt hier een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 15 tot 100 m2. Op zoek naar een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 152 m2. Op de bovenste verdieping zit een dakkapel, vanaf hier heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. De Hypotheekshop is op de begane grond gevestigd van dit kantoorpand.

Services en voorzieningen? Receptie, 24/7 toegang en een pantry

Er is een centrale receptie in dit kantoorpand, u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte en u maakt gebruik van een pantry. Parkeren kan op eigen terrein. Daarnaast zijn er plekken in de directe omgeving waar u (gratis) kunt parkeren. Voldoende parkeergelegenheid dus!

Kom een kijkje nemen in Amersfoort, rondleiding is gratis

Benieuwd naar de kantoorruimte aan de Utrechtseweg in Amersfoort? Kom dan een kijkje nemen op deze locatie, dat doet u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Deze rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, waar wacht u nog op? 


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Klein maar fijn :-)!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Utrechtseweg 61

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen