Rent office space Amstelveen Centrum, Van Heuven Goedhartlaan 7-13

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amstelveen, Stadstuinen 1 min walk (56 m)
  • Subway station Amstelveen, Binnenhof 1 min walk (80 m)
  • Railway station Amsterdam Zuid 55 mins walk (4.3 km)
  • Subway station Centrum, Amstelveen 4 mins walk (0.3 km)
  • Park 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Van Heuven Goedhartlaan 7-13 in Amstelveen Centrum

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amstelveen Centrum!

These companies use SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? Dan hebben wij hier het perfecte kantoorgebouw voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een zeer representatieve uitstraling. De faciliteiten en services van het kantoorpand zijn van hoog niveau en ook heeft het een praktische ligging, namelijk vlak naast verschillende snelwegen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, de oppervlakten liggen tussen de 87 m2 en 915 m2. Ben je geïnteresseerd in de kantoorkamer van 87 m2? Voor slechts een maandelijks bedrag van €1794,- huur jij op deze prachtige locatie in Amstelveen. Is deze kantoorunit te klein voor jouw onderneming? Je hebt ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een oppervlakte van 165 m2, voor €3403,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen, maak je ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw werkplek. Erg handig wanneer je buiten kantoortijden om of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wil afronden. Ook is er een representatieve entree met een bemande receptie, zij voeren werkzaamheden uit voor een andere huurder in het pand, maar kunnen ook eventueel gasten van jullie netjes ontvangen. 

Locatie en bereikbaarheid 

De locatie van het pand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte is op een afstand van slechts 7 minuten gelegen en het treinstation ligt daarnaast. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? En wil je het kantoorpand graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsutlants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Je hoeft je verder geen zorgen te maken om de kosten, SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan.


Reviews

Find out what other people said about this location

B

Representatief kantoorpand met gave ruimten, een echte aanrader!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Heuven Goedhartlaan 7-13

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen