RENTED OUT
Super deal

Amstelveen Centrum, Van Heuven Goedhartlaan 7-13

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amstelveen Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? Dan hebben wij hier het perfecte kantoorgebouw voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een zeer representatieve uitstraling. De faciliteiten en services van het kantoorpand zijn van hoog niveau en ook heeft het een praktische ligging, namelijk vlak naast verschillende snelwegen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, de oppervlakten liggen tussen de 87 m2 en 915 m2. Ben je geïnteresseerd in de kantoorkamer van 87 m2? Voor slechts een maandelijks bedrag van €1794,- huur jij op deze prachtige locatie in Amstelveen. Is deze kantoorunit te klein voor jouw onderneming? Je hebt ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een oppervlakte van 165 m2, voor €3403,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen, maak je ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw werkplek. Erg handig wanneer je buiten kantoortijden om of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wil afronden. Ook is er een representatieve entree met een bemande receptie, zij voeren werkzaamheden uit voor een andere huurder in het pand, maar kunnen ook eventueel gasten van jullie netjes ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte is op een afstand van slechts 7 minuten gelegen en het treinstation ligt daarnaast.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen? En wil je het kantoorpand graag met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsutlants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Je hoeft je verder geen zorgen te maken om de kosten, SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Van Heuven Goedhartlaan 7-13 Amstelveen Centrum Toplocation!

3D Viewer Van Heuven Goedhartlaan

1 reviews Van Heuven Goedhartlaan

Representatief kantoorpand met gave ruimten, een echte aanrader!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!