Amsterdam Amstel, Amstelplein 8

Kantoorruimte te huur aan het Amstelplein in Amsterdam (Amstel)

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Amstelplein in Amsterdam Amstel? Ben je al een tijdje op zoek? Momenteel heb je nog keuze uit kantoorkamers van diverse metrages. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 2001 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 24.336 m2. Het gebouw waarin je een kantoorunit of werkplek huurt is een van de meest iconische wolkenkrabbers in Amsterdam. 

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er momenteel nog diverse kantoorruimten beschikbaar om te huren in dit kantoorgebouw in Amsterdam Oost. Deze zijn te huur voor een maandelijkse huurprijs van €700,- per werkplek. Een kantoorruimte met 2 werkplekken is dus al te huur voor slechts €1400,- per maand. De huurperiode is in overleg. Over het algemeen levert een langere huurperiode een lagere huurprijs op. 

Prachtige receptie en voldoende ruimte om te vergaderen 

Ook een kantoorruimte huren in Amsterdam Amstel? Doe dat dan aan het Amstelplein. De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw zijn namelijk van hoog niveau, waar jij als huurder van een ruimte gebruik van kunt maken. Zo is er een prachtige receptie aanwezig waar jij terecht kunt met al je vragen. Bovendien is er in het pand voldoende ruimte voor het houden van vergaderingen. Deze vergaderzalen bieden uitzicht op de skyline van Amsterdam, te gek toch? 

Locatie en bereikbaarheid 

Deze kantoorruimtes liggen op een steenworp afstand van Amsterdam Zuid en het centrum van de stad. Zowel met de metro als met de tram en bus ben je binnen enkele minuten op kantoor. Bovendien bevindt zich onder het kantoorgebouw een ondergrondse parkeergarage. Hier is voldoende ruimte om je auto te parkeren. En wat helemaal leuk is, is dat het Amstelplein omringd wordt door diverse restaurants, cafés, theaters en winkels. Na een lange werkdag gezellig een hapje eten met je collega's zit er dus zeker in! De sportievelingen onder ons kunnen zich zelfs goed in het zweet gaan werken bij de diverse fitnesscentra in de buurt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Amstelplein? 

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand aan het Amstelplein in Amsterdam Amstel? Dat kan! Neem contact met ons op en plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

Amstelplein 8 Amstelplein 8 Amsterdam Amstel Toplocation!

1 reviews Amstelplein

luxe en comfort zijn hier zeker te vinden.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!