Super deal

Amsterdam Amstel, Mr. Treublaan 7

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Kantoorruimte huren aan de Mr. Treublaan in Amsterdam (Amstel)

Aan de Mr. Treublaan in Amsterdam vind je het kantoorpand New Amstel. Dit kantoorpand staat hier sinds 1984 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van wel 38.144 m2. Binnen dit kantoorgebouw zijn er verschillende creatieve plekken beschikbaar met extra services waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan razend snelle internet, schoonmaak door het gehele gebouw inclusief jouw werkruimte en een receptie die zorgt voor postverwerking en binnenkomende telefonie.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw aan de Mr. Treublaan in Amsterdam zijn er nog verschillende kantoorkamers beschikbaar. Deze kantoorkamers hebben een oppervlakte van 38 m2 tot 68 m2. Voor een kantoorkamer van 38 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1700,-. Voor de grotere kantoorkamer van 68 m2 betaal je €2800,- per maand.

Beveiliging, snelle internet verbinding en creatieve plek

Dit kantoorgebouw beschikt over goede beveiliging rond om het gebouw, dit werkt wel zo prettig en kun je aan het einde van de middag je werkspullen gewoon laten liggen. Ook is in dit kantoorgebouw super snelle internet verbinding aanwezig waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Wil jij jouw creatieve ondernemersgeest laten stromen? Ook dan is dit kantoorpand New Amstel de perfecte plek in deze inspirerende buurt, waar ideeën ontstaan en relaties opbloeien.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gevestigd in een ideale werkomgeving waar je in je pauze naar buiten kan lopen en gelijk omringd bent door gezellig cafés met goede koppen koffie en gezonde lunches. Zowel met het openbaarvervoer als met de auto is het kantoorgebouw prima bereikbaar, zo ben je al met 5 minuten lopen bij de dichtstbijzijnde bushalte en treinstation! Met de auto hoef je ook maar een afstand van 4,9 kilometer te rijden om de snelweg te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Mr. Treublaan in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden over alle mogelijkheden binnen en rondom dit kantoorpand en kun je niet wachten om een rondleiding in te plannen om het van binnen te bekijken? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Mr. Treublaan 7 Mr. Treublaan 7 Amsterdam Amstel Toplocation!

1 reviews Mr. Treublaan

Een gaaf en hip kantoor waar je ook zeker de mogelijkheid hebt om relaties op te bouwen met andere ondernemers.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!