RENTED OUT

Amsterdam Centrum, Anjeliersstraat 65

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Anjeliersstraat in Amsterdam (Centrum)

In dit kantoorpand aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum, gelegen in de gezellige buurt de Jordaan, is momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 36 m2. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1928 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 264 m2. Je maakt op deze locatie gebruik van vele services en ook de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer zijn goed.

Huurprijzen

Zoals gezegd is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 36 m2. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1475,-. Geen gekke prijs, voor deze toplocatie in Amsterdam! De kantoorruimte is al te huur vanaf 6 maanden. 

Een grote buitenruimte 

Kenmerkend aan dit kantoorpand aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum is de grote buitenruimte. Een heerlijke plek om tijdens de werkzaamheden door even tot rust te komen. Ook is het een heerlijke plek om samen met collega's 's middags te lunchen! Dit komt niet vaak voor in het centrum van Amsterdam, erg uniek dus! Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot je kantoorruimte, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. En wil je een kopje koffie/thee zetten of een lekkere lunch voorbereiden? Dit kan bij de aanwezige pantry. 

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar dit kantoorpand is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Logisch, want je zit hier midden in het centrum van Amsterdam. De dichtstbijzijnde bushalte is Marnixplein en ligt op een loopafstand van slechts 6 minuten. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A5 in slechts 12 minuten op je werk. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag deze kantoorruimte willen huren aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum? Wacht niet langer en kom gezellig een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Zo kun je met eigen ogen de kantoorruimte aan de Anjeliersstraat bekijken en beleven.

Anjeliersstraat 65 Anjeliersstraat 65 Amsterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Anjeliersstraat

Ontzettend lichte ruimten met een rustige uitstraling, heerlijk relaxt om hier te werken!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!