RENTED OUT

Amsterdam Centrum, Vijzelgracht 21-25

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte beschikbaar in hartje Amsterdam!

Een ideale locatie om een kantoorruimte te huren; tenminste, als u van het leven in de stad houdt. Dit kantoorpand ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, de Utrechtse-straat en het Rijksmuseum. U werkt hier aan de grachtengordel in een modern kantoorgebouw!

Kantoorunit of een groter metrage huren?

Binnen dit kantoorgebouw zijn 7 kantoorunits aanwezig, waarvan er momenteel 4 verhuurd zijn. Het kleinste metrage is 23 m2. U huurt hier ook een kantoorruimte op maat. U kunt hier een huurcontract tekenen op basis van flexibiliteit. Financieel gezien is het aantrekkelijker om voor een langere huurtermijn te huren.

Huur voordelig kantoorruimte in het centrum van Amsterdam!

Een kantoorruimte van 38 m2 huurt u al voor €725,- per maand. Een kantoor van 94 m2 huurt u voor een maandelijks bedrag van slechts €1.750,-.

Profiteer van de goede bereikbaarheid van dit kantoorpand

Het kantoorgebouw is goed te bereiken, zowel als u met eigen vervoer komt, als wanneer u het openbaar vervoer prefereert. Snelwegen zijn uitstekend toegankelijk en er zijn mogelijkheden om per tram, bus of trein te reizen.

Kom kijken aan de Vijzelgracht, Reageer nu!

Overtuigd? Kom dan snel eens kijken in dit kantoorgebouw aan de Vijzelgracht! Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in. Dit kunt u doen via het menu aan de rechterkant van deze pagina. Bekijk met eigen ogen de moderne kantoorruimten!

Kantoorruimte huren aan de grachtengordel in Amsterdam Vijzelgracht 21-25 Amsterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Vijzelgracht

Wat een ontzettende top locatie, je loop hier makkelijk het bruisende centrum van Amsterdam in!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!