Amsterdam Centrum, Vijzelstraat 20

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Kantoor huren en ondernemen aan de Vijzelstraat in Amsterdam

Vestig uw bedrijf ook op deze schitterende locatie aan de Vijzelstraat. Op de meest centrale locatie van Amsterdam is het mogelijk om een kantoorunit te huren. Het pand dateert uit 1958 maar voldoet door enkele verbouwingen aan de huidige maatstaven van werken.

Nieuwe huisvesting voor uw bedrijf aan de Vijzelstraat

Binnen het kantoorpand huurt u een kantoorunit vanaf 10 m2 tot en met 100 m2. Ook kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 beschikbaar. Hierdoor is er geschikte werkruimte voor iedere onderneming, van filiaal tot hoofdkantoor. U huurt hier al kantoorruimte in het centrum van Amsterdam vanaf €410,- per werkplek per maand. Een kantoorunit voor 2 personen is te huur vanaf €900,- per maand. Dit is inclusief internet, gas, water en elektriciteit.

Lekkere koffie en airconditioning zijn aanwezig in de kantoren

Voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken binnen dit kantoorpand zijn bijvoorbeeld high-speed internet en airconditioning. Uw kantoorruimte is 24/7 toegankelijk en is te bereiken per trap of lift. Er zijn koffieautomaten aanwezig voor een lekkere kop koffie. De vergaderruimten waar videoconferencing mogelijk is, zijn in overleg te boeken.

Ervaar de voordelen van huisvesting in het centrum van Amsterdam

Dus zoekt u kantoorruimte op een centrale locatie in Amsterdam? Neem dan gauw een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Vijzelstraat! Bij SKEPP plant u gratis een eigen rondleiding in. Dit doet u in het menu rechts op deze pagina of door contact op te nemen met SKEPP.

Werkplek of kantoorkamer huren in hartje Amsterdam! Vijzelstraat 20 Amsterdam Centrum Toplocation!

3 reviews Vijzelstraat

Momenteel werk ik vanuit een werkplek in Amsterdam Nieuw-West, maar ik wil graag wat dichter bij het centrum zitten.

Binnen dit kantoorpand heeft mijn onderneming ook nog de mogelijkheid om door te groeien en kan ik daarom voor een langere termijn huren.

Mooie ruimte, goede service. Prima.

Helaas geen geschikte ruimte kunnen vinden voor ons bedrijf, maar wat hadden we hier graag willen huren. Het ziet er hier fantastische en aangenaam uit!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!