Amsterdam Centre, Warmoesstraat 149 - 151

4 (3)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Office rooms

from € 650 p.m.

Kantoorruimte beschikbaar in klassiek kantoorgebouw in onze hoofdstad!

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Amsterdam. Aan de Warmoesstraat huurt u (ingerichte) kantoorunits vanaf 20m2 tot 80 m2. De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit, met een eventuele opzegtermijn van één kwartaal.

Nog slechts enkele kantoorunits te huur aan de Warmoesstraat

Momenteel is bijna alles verhuurd binnen dit fraaie kantoorpand. Er zijn nog slechts enkele kantoorunits te huur, met een beginprijs van €845,- per maand voor 20 m2. Binnen het klassieke kantoorgebouw in Amsterdam maakt u gebruik van diverse hoogwaardige services, zoals supersnel internet.

Turn-key oplevering en gezellige huurdersborrels

De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd, dus het komt erop neer dat u alleen uw eigen laptop of pc mee hoeft te nemen naar het kantoorpand. Er is iedere maand een gemeenschappelijke borrel met de andere huurders binnen de kantoorpanden van het kantoorconcept, waarmee huren nog aantrekkelijker wordt!

Kantoorruimte op 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal

De kantoorruimtes bevinden zich in een gunstige omgeving, rondom De Bijenkorf en op een kleine tien minuten lopen van NS-station Amsterdam Centraal. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Amsterdam? Zoek dan niet verder en plan direct uw rondleiding in bij SKEPP!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Warmoesstraat in Amsterdam Centre

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Warmoesstraat in Amsterdam Centre.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation

3D Viewer Warmoesstraat

3 reviews Warmoesstraat

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

Goede werkplekken en leuke medehuurders!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!