Rent office space Amsterdam De Pijp, Ceintuurbaan 222

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Cornelis Troostplein 6 mins walk (0.4 km)
  • Subway station Amsterdam, De Pijp 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Amsterdam RAI 26 mins walk (2.0 km)
  • Subway station Amsterdam, De Pijp 3 mins walk (0.2 km)
  • Park 8 mins walk (0.6 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Ceintuurbaan 222 in Amsterdam De Pijp

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam De Pijp!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Ceintuurbaan in Amsterdam (De Pijp)

Op zoek naar een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in het bruisend hart van de Pijp in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je huurt hier namelijk een kantoorruimte van 70 m2 (3 afgescheiden units) of een kantoorruimte van 27 m2. De kantoorunit is middels een glazen wand gescheiden van het creatieve, jong en dynamisch videoproductie bedrijf dat reeds is gevestigd in dit kantoorpand. 

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er nog 2 kantoorruimten beschikbaar van 27 m2 in dit kantoorgebouw. Deze ruimte is al te huur voor slechts €600,- inclusief gas, water, licht en glasvezel internet. De ruimte is volledig gemeubileerd. Je hoeft dus alleen nog maar je laptop mee te nemen en je kunt er direct aan de slag. Past het meubilair niet helemaal bij de stijl van jouw onderneming? Aanpassen naar eigen wens is zeker mogelijk! 

Gemeubileerd, een pantry en 24/7 toegang 

De kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pij, van 15 m2 is volledig gemeubileerd. Dit wil zeggen dat er een mooi bureautafel aanwezig is met 2 bureaustoelen. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een nette pantry. Hier kun jij 's ochtends een lekker kopje koffie zetten of 's middags je lunch bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Hierdoor ben jij in de gelegenheid je eigen werktijden te bepalen, ideaal toch? En wat helemaal lekker is, is dat je tijdens de zomermaanden in de tuin kunt genieten van het zonnetje. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen in Amsterdam Zuid, is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Cornelis Troostplein en is gelegen op een loopafstand van 6 minuten. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 7 minuten op kantoor. Zoals gezegd ligt het kantoorpand in het bruisend hart van de Pijp. Binnen een straal van 200 meter vind je dan ook vele leuke restaurantjes en lunchtentjes. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pijp?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren van 15 m2, aan de Ceintuurbaan in Amsterdam De Pijp? Wees er snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en bekijk of deze ruimte geschikt is voor jouw onderneming. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte aan de Ceintuurbaan.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Een warm en sfeervol pand, erg leuk om hier een kantoorruimte te huren!

Wat zeker een voordeel is, is de tuin. Een heerlijk plekje om in de zomer te lunchen en te genieten van de Amsterdamse buitenlucht.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Ceintuurbaan 222

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen