Amsterdam De Pijp, Eerste Jan Steenstraat 84

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Kantoorruimte beschikbaar in stadsdeel De Pijp in Amsterdam-Zuid!

Op zoek naar een kantoorunit in Amsterdam-Zuid? In dit kantoorgebouw, in 2003 volledig gerenoveerd, bent u aan het juiste adres. U werkt in een levendige werkomgeving met veel winkels en horecagelegenheden. Het kantoorpand bevindt zich vlakbij de Albert Cuypmarkt. Kortom, werken in een typisch Amsterdamse sfeer!

U huurt hier uw eigen afgesloten kantoorruimte vanaf 30 m2

Enkele units vanaf 30 m2 zijn beschikbaar op de 2e, 3e en 4e verdieping van dit representatieve kantoorgebouw. Liever een grotere kantoorruimte? U huurt hier ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Flexibel huren is een optie, al huurt u hier uiteraard ook voor een langere periode.

De huurprijs voor een kantoorunit bedraagt slechts €525,-

Een kantoorunit met een metrage van 30 m2 huurt u hier al voor €525,- euro per maand. Een kantoorruimte van 60 m2 huurt u voor slechts €1.020,- per maand. Geen hoge prijzen, ondanks de locatie midden in het centrum van De Pijp in Amsterdam-Zuid.

Kantoorruimten te huur voorzien van pantry en lift!

Binnen de muren van dit kantoorgebouw maakt u gebruik van de aanwezige voorzieningen. Een pantry is hier een voorbeeld van. Altijd handig om een kleine keuken tot uw beschikking te hebben! Bovendien is er airconditioning. Heeft u een hekel aan traplopen? Neem de lift. Aan de Eerste Jan Steenstraat, waaraan het kantoorgebouw ligt, is parkeerruimte.

Breng ook een bezoek aan stadsdeel De Pijp

Bent u overtuigd en wilt u graag een kijkje nemen? Plan dan gratis een rondleiding in bij SKEPP. Dit kunt u zelf doen, via het menu aan de rechterkant van deze pagina. Bekijk uw nieuwe kantoorruimte in Amsterdam-Zuid!

Kantoorunits vanaf 30 m2 te huur in Amsterdam-Zuid Eerste Jan Steenstraat 84 Amsterdam De Pijp Toplocation!

1 reviews Eerste Jan Steenstraat

Goede locatie en veel diversiteit aan huurmogelijkheden, top!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!