Rent office space Amsterdam De Pijp, Tolstraat 186-188 H

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Ceintuurbaan 5 mins walk (0.4 km)
  • Subway station Amsterdam, Lutmastraat 4 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Amsterdam Amstel 17 mins walk (1.4 km)
  • Park 9 mins walk (0.7 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Tolstraat 186-188 H in Amsterdam De Pijp

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam De Pijp!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Tolstraat in Amsterdam (De Pijp)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1924 en heeft momenteel meerdere werkplekken beschikbaar. Het is een populaire locatie door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook de gezellige sfeer en goede voorzieningen zorgen voor een prettige werksfeer. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in totaal 4 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplek bestaat uit een ruim bureau en een fijne bureaustoel. Bij elke werkplek vind je een kastje met meerdere laden. Hier kun je aan het einde van de werkdag jouw werkspullen makkelijk in op bergen. Voor deze werkplekken betaal je een maandelijks bedrag van €245,- in de maand. Gebruik maken van de services en voorzieningen? Dit kost slechts €35,- per maand. Het doorlopende contract heeft een duur van 6 maanden met een minimale opzegtermijn van 2 maanden.

Een vergaderruimte, pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Zo is er in het kantoorgebouw een mooie vergaderruimte gecreëerd, makkelijk te gebruiken wanneer er gasten langs komen. Ook is er in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig, hier kun jij jezelf voorzien van een lekker kopje koffie/thee. Wil je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden? Dat kan! Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid om op ieder gewenst tijdstip van de dag aan de slag te gaan. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een erg gunstige ligging, het is namelijk makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen A10, A2 en A9 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. Ook is er vanaf de kantoorruimte een bushalte te vinden op een loopafstand van slechts 4 minuten. In de nabije omgeving zijn er gezellige tentjes te vinden waar je terecht kunt voor een goede lunch of aan het einde van de dag een lekkere borrel.

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om de werkplek met eigen ogen te bekijken. Vraag onze vastgoedconsultants je hier gratis en geheel vrijblijvend verder mee te helpen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Tolstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

I

Gaaf interieur, er ontstaat een huiselijke sfeer waardoor werken op deze locatie echt een aanrader is!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Tolstraat 186-188 H

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen