Rent office space Amsterdam De Schinkel, Generaal Vetterstraat 72

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Aalsmeerplein 6 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Lelylaan Station 30 mins walk (2.4 km)
  • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Generaal Vetterstraat 72 in Amsterdam De Schinkel

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam De Schinkel!
About this office

Kantoorruime huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam (De Schinkel)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Generaal vetterstraat in Amsterdam De Schinkel? Neem dan een kijkje in dit gezellige en representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gevestigd aan het water en je kijkt door de glazen achterwand vrij uit over het water. Ook door de directe schuifdeuren heb je direct toegang tot het dakterras. Nieuwsgierig geworden door alle voordelen die het kantoorgebouw kent? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier een bureau voor een maandelijks bedrag van €275,-. Wanneer je een werkplek huurt op deze locatie maak je gebruik van een verstelbaar bureau en een fijne bureaustoel. Wanneer je gebruik wilt maken van jouw eigen meubilair is dat op deze locatie ook geen probleem. Mocht je spullen hebben die je graag zou willen opbergen, dit kan in de grote kasten. 

Vergaderruimte, pantry en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt op deze namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimte. Een fijne plek om te zitten wanneer je klanten wilt uitnodigen of bijvoorbeeld een privé gesprek wilt voeren. In het kantoorgebouw is ook een keukentje aanwezig, een fijne plek om even een kopje koffie/thee te zetten en in de middag je lunch voor te bereiden. Werk je graag ’s avonds of in het weekend nog even door? Door de 24/7 toegankelijkheid maak je op ieder gewenst moment gebruik van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, je bereikt met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel de kantoorkamer aan de Generaal Vetterstraat. Vanaf de kantoorruimte is het slechts 3 minuten rijden naar de oprit van de A10 en ook de A4 en A9 liggen op korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte op 4 minuten loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en bekijk de werkplekken met eigen ogen! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Generaal Vetterstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

T

Aan het water, wat wil je nog meer?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Generaal Vetterstraat 72

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen