Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 247

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam? Dan is dit rijksmonument wat in 1991 is gebouwd helemaal wat voor jou. In de voormalige kunstgalerie aan de Herengracht zijn er werkplekken beschikbaar die zijn voorzien van een werkblad, stoel en ladekast. In deze inspirerende werkomgeving wat is gecreëerd door de karakteristieke uitstraling, een hoog plafond en het werk van Geert Jan Jansen aan de muur maak je ook gebruik van een opslagruimte en vergaderruimten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 5 werkplekken beschikbaar voor 90 uur in de maand, hier betaal je slechtst €171,- voor in de maand. Ook zijn er nog 2 werkplekken beschikbaar voor een eigen fulltime bureau voor een maandelijks bedrag van €254,-,. Er is al een gevarieerd gezelschap wat op dit moment een werkplek huurt, onder andere een architect, filmmaker, eventmanager en communicatieadviseur. De werkplekken zijn op de begane grond waar tevens ook de lunch in de middag wordt geserveerd. Wanneer je de trap naar boven neemt tref je de vergaderzolder aan, die gratis is te boeken via een gedeelde agenda.

24/7 toegankelijk, schoonmaak en super snelle Wi-Fi

In het kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel beschik je niet alleen over opbergruime en een vergaderzaal, maar ook over bijvoorbeeld super snelle Wi-Fi, handig voor snel en efficiënt werken. Elke dag wordt er gezamenlijk voor de lunch gezorgd, soms wordt de lunch ook gehaald bij ’t Kuyltje een lekkere broodjes zaak om de hoek. Wanneer jij hier een werkplek wilt gaan huren krijg je een sleutel van het pand waardoor je 24/7 toegang hebt tot je eigen werkplek, dat is toch ideaal? Verder is is er een pantry aanwezig die is voorzien van een Nespresso apparaat en worden services zoals schoonmaak en postverwerking voor jou geregeld.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand gelegen in de Negen Straatjes is zowel met het openbaarvervoer als met de auto goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte (Amsterdam, Dam) is slechts 4 minuten lopen en vanaf het kantoorgebouw rij je binnen een kwartiertje naar de oprit van de snelweg. De verdere omgeving is natuurlijk top midden in het centrum van Amsterdam, niks ontbreekt. Cafés, restaurants, coffeebars, verschillende shopjes het is allemaal aanwezig in de nabije omgeving. Wat zeker een voordeel is dat wanneer je geconcentreerd wil werken dat ook mogelijk is, het pand is namen zeer goed geisoleerd.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden over de werkplekken in dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam? Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

Herengracht 247 Herengracht 247 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

1 reviews Herengracht

Een gezellige groep aan huurders op een top locatie in Amsterdam!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!