Amsterdam Grachtengordel, Prinsengracht 715

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Prinsengracht in Amsterdam Grachtengordel

Ben jij opzoek naar een huiselijk en sfeervol kantoorpand in aan de Prinsengracht in Amsterdam? Dan is dit kantoorgebouw helemaal wat voor jou. Het stijlvolle kantoorgebouw kenmerkt zich door de vintage meubels en het vele gebruik van planten in de kantoorunits. Het kantoorgebouw is midden in het centrum gelegen, alles is hierdoor op loopafstand bereikbaar. Er is hier een jonge en creatieve community wat zorgt voor een relaxte sfeer.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op deze locatie zowel flex werkplekken als dedicated desk beschikbaar. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor een kleinere onderneming met een maximum aantal van 3 personen. Voor een werkplek betaal je per persoon een maandelijks bedrag van €300,-. Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan kan deze geparkeerd worden op een q-park. De kosten hiervan neemt de verhuurder niet op zich. 

Een pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorkamer gaat huren aan de Prinsengracht in Amsterdam huur in een pand wat is voorzien van vele services en voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig waar je dagelijks een lunch kunt voorbereiden, wordt er iedere maandag ochtend schoongemaakt en is het pand voorzien van razendsnelle internetverbinding. In het gehele kantoorpand wordt er veel gebruik gemaakt van planten, dit creëert een rustige en relaxte sfeer. Door middel van een lift kun je andere verdiepingen in het pand bereiken.

Locatie en bereikbaarheid

Op deze centraal gelegen locatie kun je alles bereiken op loopafstand. Zo zijn er gezellige koffietentjes, leuke restaurants en genoeg winkels waar jij je na werktijd zou kunnen vermaken. En na werktijd nog even de laatste boodschappen in slaan kan ook bij de supermarkt om de hoek. Om het pand te bereiken met het openbaar vervoer hoef je slechts 5 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte te lopen, deze lijn is aangesloten op het treinstation Amsterdam Centraal. Ook verschillende opritten van de nabij liggende snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken, de A10 en A5 liggen op korte afstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prinsengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij enthousiast geworden om op deze top locatie aan de Prinsengracht in Amsterdam een kantoorruimte te huren? Kom het pand dan met eigen ogen bekijken en beleven. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. 

Prinsengracht 715 Prinsengracht 715 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

1 reviews Prinsengracht

Door de huiselijke inrichting is dit voor mij een prettige locatie om te werken. Er hangt een relaxte sfeer onderling en de prijs/kwaliteit verhouding is goed!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!