RENTED OUT

Amsterdam Houthavens, Archangelkade 17

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Houthavens!

Huur kantoorruimte in de Amsterdam Houthavens

Aan de Archangelkade in Amsterdam, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, bevindt zich dit kantoorpand. Dit pand is gelegen op steenworp afstand van de snelweg A10 en het busstation ligt op 5 minuten loopafstand. Naast kantoorruimten worden er hier ook diverse opslagmogelijkheden aangeboden. Kortom, een veelzijdig kantoorgebouw!

Een ruim aanbod met verschillende metrages

Wanneer u besluit een kantoorruimte te huren op deze locatie, heeft een ruime keuze in beschikbare metrages. Op deze manier is er voor iedere ondernemer of onderneming een geschikte ruimte te vinden. Bij het huren van een kantoorruimte kan er ook gebruik gemaakt worden van diverse voorzieningen. Zo beschikt het kantoorpand over een glasvezel internetverbinding, schoonmaakservice, keuken en gratis parkeerruimte.

Huur hier je eigen kantoorruimte vanaf €314,- per maand

U huurt in dit kantoorpand aan de Archangelkade in Amsterdam een kantoorruimte van 21,5 m2 voor €314,- per maand. Hieronder bevindt zich een overzicht van de beschikbare kantoorruimten met metrages en de bijbehorende huurprijs per maand. Deze prijzen betreffen all-inprijzen!

  • 21,5 m2 - €314,- ;
  • 22 m2 - €321,- ;
  • 26 m2 - €379,- ;
  • 170 m2 - €2479 ,-.

Op deze locatie is deelverhuur ook mogelijk, informeer bij onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Kantoorruimte met voldoende opslagruimte én onderhoudsservice

Op deze locatie is er niet alleen de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren, u kunt hier ook gebruik maken van opslagservice. Uw eigendommen worden opgehaald, opgeslagen en weer terug gebracht wanneer u wenst. Tijdens de opslagperiode kunt u ook gebruik maken van reparatie-, opslag- en schoonmaakwerkzaamheden.

Kom eens een kijkje nemen op deze mooie locatie!

Heeft bovenstaande informatie u interesse gewekt en zou u wel eens een kijkje willen nemen in dit kantoorgebouw aan de Archangelkade? Dat is geen enkel probleem! Bij SKEPP plant u geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht u nog op?

Kantoorruimte met opslagruimte te huur in Amsterdam Archangelkade 17 Amsterdam Houthavens Toplocation!

1 reviews Archangelkade

Binnen 5 minuten bereik je vanaf de snelweg het pand, ideaal voor mensen die dagelijks met de auto naar kantoor reizen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!