RENTED OUT

Amsterdam Houthavens, Barentszplein 2D

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Houthavens!

Kantoorruimte huren aan het Barentszplein (West)

Op slechts 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station ligt dit prachtige kantoorpand. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 2010 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 3946 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving. Je vindt er cafeetjes, een broodjeszaak, de Coffeecompany en Bagels & Beans.

Huurprijzen, kantoor Barentszplein, Amsterdam

In dit kantoorpand aan het Barentszplein in Amsterdam is momenteel slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 60 m2 die te huur is voor een bedrag van €1600,-. Huidige huurders zijn met name werkzaam in de creatieve sector. Het kantoorpand beschikt over energielabel A en is vanaf de straat met een eigen ingang bereikbaar.

Barentszplein: keukentje, laserprinter en vergaderruimte

Dit kantoorpand beschikt over alle nodige faciliteiten en voorzieningen om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een keukentje aanwezig dat compleet uitgerust is met koffiezetter, waterkoker, oven, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. Bovendien is er een laserprinter op kantoor die beschikt over een kopieerfunctie. Daarnaast zijn er mooie vergaderruimten te huur in het I-Dock, gelegen om de hoek.

Locatie en bereikbaarheid, Barentszplein, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal. Vanaf dit station is het slechts 19 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch iets te ver? Dan kun je op de bus stappen en uitstappen bij bushalte Barentszplein. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor de deur. Ook met eigen vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Zo ben je vanaf zowel de A5 als de A8 en de A10 in minder dan 10 minuten rijden op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Barentszplein?

Zou jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte van 60 m2 willen huren aan het Barentszplein? Plan dan een rondleiding in en kom gezellig langs. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte te huur in creatief kantoorpand! Barentszplein 2D Amsterdam Houthavens Toplocation!

1 reviews Barentszplein

Zakelijk maar een erg prettige sfeer onderling.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!