Rent office space Amsterdam Houthavens, Barentszplein 2D

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Barentszplein 1 mins walk (0.1 km)
  • Subway station Amsterdam, Zoutkeetsgracht 7 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Centraal 20 mins walk (1.6 km)
  • Park 2 mins walk (0.2 km)
  • Gym 9 mins walk (0.7 km)
Rent at this location?

This is currently available at Barentszplein 2D in Amsterdam Houthavens

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Houthavens!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan het Barentszplein (West)

Op slechts 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station ligt dit prachtige kantoorpand. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 2010 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 3946 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving. Je vindt er cafeetjes, een broodjeszaak, de Coffeecompany en Bagels & Beans. 

Huurprijzen, kantoor Barentszplein, Amsterdam

In dit kantoorpand aan het Barentszplein in Amsterdam is momenteel slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 60 m2 die te huur is voor een bedrag van €1600,-. Huidige huurders zijn met name werkzaam in de creatieve sector. Het kantoorpand beschikt over energielabel A en is vanaf de straat met een eigen ingang bereikbaar. 

Barentszplein: keukentje, laserprinter en vergaderruimte 

Dit kantoorpand beschikt over alle nodige faciliteiten en voorzieningen om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een keukentje aanwezig dat compleet uitgerust is met koffiezetter, waterkoker, oven, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. Bovendien is er een laserprinter op kantoor die beschikt over een kopieerfunctie. Daarnaast zijn er mooie vergaderruimten te huur in het I-Dock, gelegen om de hoek. 

Locatie en bereikbaarheid, Barentszplein, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal. Vanaf dit station is het slechts 19 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch iets te ver? Dan kun je op de bus stappen en uitstappen bij bushalte Barentszplein. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor de deur. Ook met eigen vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Zo ben je vanaf zowel de A5 als de A8 en de A10 in minder dan 10 minuten rijden op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Barentszplein?

Zou jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte van 60 m2 willen huren aan het Barentszplein? Plan dan een rondleiding in en kom gezellig langs. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Reviews

Find out what other people said about this location

W

Zakelijk maar een erg prettige sfeer onderling.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Barentszplein 2D

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen