Amsterdam Houthavens, Danzigerkade 16

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Danzigerkade (Houthavens)

Op zoek naar een kantoorruimte op een toffe locatie in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je huurt hier kantoorruimte in een modern kantoorgebouw dat in 2016 is gebouwd. De totale oppervlakte van dit kantoorgebouw bedraagt 7341 m2. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 100 m2.

Huurprijzen

Zoals gezegd is in dit kantoorpand kantoorruimte beschikbaar vanaf 100 m2. De huurprijs voor het huren van kantoorruimte is in overleg. De kantoorruimten zijn al te huur vanaf 6 maanden. Liever voor een kortere periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Moderne kantoorruimten met uitzicht over 't IJ

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo zijn de kantoorruimten gemeubileerd en zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien beschikt het kantoorpand over een bemande receptie waar je terecht kunt met al je vragen. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is Koivistokade en ligt op een afstand van slechts 300 meter. Reis je liever met de auto naar kantoor? Ook dat is geen probleem. Vanaf zowel de A10 als de A5 en A8 ben je binnen enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Danzigerkade?

Wil jij een van de eerste huurders worden van dit toffe kantoorgebouw? Neem dan snel contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren aan de Danzigerkade in Amsterdam Danzigerkade 16 Amsterdam Houthavens Toplocation!

1 reviews Danzigerkade

Modern pand met een relaxte sfeer, dit vind ik zelf erg belangrijk

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!