Rent office space Amsterdam Houthavens, Tussen de Bogen 34

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Buiten Oranjestraat 3 mins walk (0.2 km)
  • Subway station Amsterdam, Haarlemmerplein 5 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Amsterdam Centraal 17 mins walk (1.3 km)
  • Park 4 mins walk (0.3 km)
  • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Tussen de Bogen 34 in Amsterdam Houthavens

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Houthavens!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Tussen de Bogen in Amsterdam (Houthavens)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens? Neem dan een kijkje in dit gezellige kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1997 en heeft een prachtige ligging aan het water. Er hangt een rustige sfeer en de kantoorkamer is erg overzichtelijk. Een van de grote voordelen is de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is een kantoorruimte beschikbaar. De huidige huurder heeft een op dit moment ruimte over en stelt daarom meerdere werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplekken zijn voorzien van een mooi groot bureau en een fijne bureaustoel. De werkplek die je huurt is volledig tot je eigen beschikking, je kunt dus rustig aan het einde van de werkdag je spullen laten liggen. Je betaald voor deze werkplek een maandelijks bedrag van €330,-, inclusief alle bijkomende servicekosten.

Schoonmaak service, een pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk ook gebruik van alle services en faciliteiten. Houd je bijvoorbeeld niet van schoonmaken? Geen probleem, dit wordt voor je uit handen genomen voor zowel de algemene ruimten als jou werkplek. Daarnaast is er een pantry aanwezig waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je nieuwe kantoorkamer? Je hebt de mogelijkheid om deze gratis bij het kantoorpand te parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging in Amsterdam Houthavens, je kunt het makkelijk bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er liggen verschillende op- en afritten op een korte rijafstand van slechts 9 minuten, bijvoorbeeld de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Er zit een bushalte om de hoek, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Amsterdam.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen? Heb je hier hulp bij nodig? Vraag dan onze vastgoedconsultants voor meer advies! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen.


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Werken aan het water...

Wie wil dat nou niet?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Tussen de Bogen 34

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen