Rent office space Amsterdam Oost, Joan Muyskenweg 22

5 (2 reviews)
Facilities
  • Internet
  • Coffee/tea
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Duivendrecht, Joan Muyskenweg 7 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Amstel 24 mins walk (2.0 km)
  • Subway station Amsterdam, Overamstel 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Joan Muyskenweg 22 in Amsterdam Oost

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Oost!
About this office

Kantoorruimte te huur in opgeknapt kantoorpand op het Amstel Business Park in Amsterdam

Dit opgeknapte kantoor is zo ingericht dat u 'in beweging komt', mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte om u heen. Op deze locatie op het Amstel Business Park huurt u kantoorruimte, direct aan de snelweg A2. Ook de snelweg A10 is snel te bereiken, net als metrostation Overamstel. Kortom, een gunstige kantoorlocatie in Amsterdam!

Kantoorkamer vanaf 70 m2 te huur in dit kantoorpand

Let op: er zijn nog maar 4 (!) kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam. Het betreffen 2 kantoorruimten van 70 m2, één van 104 m2 en één van 259 m2. Zit hier een kantoorruimte tussen, die voldoet aan het metrage waarnaar u op zoek bent?

Huurprijs op het Amstel Business Park: €160,- per m2 per jaar

De huurprijs voor een kantoorruimte bedraagt €160,- per m2 per jaar. Dat is geen hoge huurprijs voor een kantoorruimte op deze populaire locatie. U huurt hier voor de lange termijn. Wanneer u toch voor een korte periode kantoorruimte wilt huren, is dit eventueel bespreekbaar. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is normaal gesproken het voordeligst. 

Koffiecorner, restaurant, lobby en vergaderruimte aanwezig

De begane grond van dit kantoorgebouw is voor iedere huurder zeer interessant. Hier vindt u een koffiebar maar ook een restaurant, waar u kunt lunchen. Daarnaast is er een lobby, een plek waar u onder prettige omstandigheden kunt werken. En er zijn vergaderruimten, waar u als huurder gebruik van kunt maken. Voor de mensen die met eigen vervoer naar het kantoor komen, is het belangrijk om te weten dat er parkeerplaatsen bij het kantoorgebouw zijn.

Ziet u het menu, rechts op deze pagina? Plan een rondleiding!

Gratis een kijkje nemen in dit kantoorpand, dat kan door een rondleiding in te plannen bij SKEPP. Dit kunt u zelf doen, aan de rechterkant van deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedspecialisten van SKEPP. Prettig toch, een gratis rondleiding voordat u besluit te huren?


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Een modern en fris kantoorconcept!

R

Dit kantoor ziet er goed verzorgd uit!

Het is netjes en je kunt zien dat het onlangs opgeknapt is. Daarnaast zijn het betaalbare kantoorruimten voor Amsterdamse begrippen, maar jammer dat er nog maar beperkte ruimte beschikbaar is.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Joan Muyskenweg 22

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen