Amsterdam Oost, Rhijnspoorplein 10-38

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Oost? Neem dan snel een kijkje in dit gave kantoorgebouw aan het Rhijnspoorplein. Het is een ronde kantoorpand is gebouwd in 1992 en bestaat uit 10 verdiepingen. De locatie is top, namelijk in de groene Weesperbuurt. Je hebt hier fantastisch uitzicht over Amsterdam. Je hebt hier de mogelijkheid om kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek te huren. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimten zijn onlangs gerenoveerd, met hoogwaardige voorzieningen. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf €359,- per maand. Geïnteresseerd in een kantoorkamer voor 5 personen? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €1793,- voor. Ook is het mogelijk om een kantoorruimte te huren voor 10 personen, dit is mogelijk vanaf €3585,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding in.

Een luxe pantry, 24/7 toegankelijkheid en een vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Zo zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s te vinden. Hier kun je voor jou en je collega’s elke dag verse koffie/thee pakken en in de middag een verse lunch voorbereiden. Werk je graag in de avond of in het weekend nog even door? Je hebt hier de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jou werkplek, ideaal! Wil je een keer een presentatie geven voor je collega’s of een meeting planning met klanten? Maak gebruik van de luxe vergaderruimten met presentatiemogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, in de buurt zijn woningen, hotels, winkels en cafés te vinden. Erg gezellig dus! Daarnaast is het erg makkelijk om het kantoorpand met de auto te bereiken, de A10 en A2 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is om de hoek gevestigd. Kortom je bereikt makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Rhijspoorplein in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om jou bedrijf aan het Rhijspoorplein in Amsterdam Oost te vestigen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte aan het Rhijspoorplein. 

Rhijnspoorplein 10-38 Rhijnspoorplein 10-38 Amsterdam Oost Toplocation!

2 reviews Rhijnspoorplein

Het servicelevel op deze locatie is van hoog niveau, je hoeft je nergens meer druk om te maken en kun je volledig richten op jouw core business.

Hip en modern pandje

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!