Amsterdam Oost, Veemarkt 125

  • Desk

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Veemarkt in Amsterdam (Oost)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje op dit lichte kantoor waar alles voor je klaar staat. Een robuust bureau, een ergonomische verantwoorde bureaustoel en een goed espresso- en cappuccino apparaat. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van vele faciliteiten zoals (kleuren)printers, internet en huishoudelijke apparatuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 werkplekken te huur, deze werkplekken kun je huren voor 3 of 5 dagen per week. Je betaald hier een maandelijks bedrag vanaf €130,- voor. Wat krijg je hier allemaal voor terug? Een bureau met hub en beeldscherm waarmee jij je laptop kunt verbinden, kastruimte, een vergaderruimte, maar ook razendsnel internet! Huur je liever een afgesloten ruimte? Dat kan! Er is op dit moment een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2, deze is geschikt voor 2 personen. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimte en een verse lunch

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Veemarkt in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee. Het is een fijne werkplek waar je naast het huren van een kantoorunit ook gebruik kunt maken van de vele services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimte. Een ideale plek waar je kunt zitten als er klanten langskomen of je een presentatie wilt geven. Iedere dag wordt er ook een verse lunch geserveerd, schuif jij de volgende keer aan?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is te vinden in up-and-coming Amsterdam Oost! De Vee markt is een leuk allegaartje van kleine en iets grotere (creatieve) bedrijven. Op slechts 5 minuten lopen van het kantoorgebouw is de Javastraat met leuke cafés, restaurants en de onvermijdelijke koffietentjes. Verder zijn er veel kleine winkels en supermarkten in de buurt. De Veemarkt is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Veemarkt in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Veemarkt.

Veemarkt 125 Veemarkt 125 Amsterdam Oost Toplocation!

1 reviews Veemarkt

Een gezellige plek waar je comfortabel kunt werken!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!