Amsterdam Oud Zuid, Diepenbrockstraat 54

Kantoorruimte huren aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam (Oud-Zuid)

Altijd al een kantoorruimte willen huren in Amsterdam Oud-Zuid? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw ziet er van binnen strak en modern uit en er vindt momenteel een grote verbouwing plaatst. De kantoorruimten worden goed afgewerkt met marmer, hout en witte muren. Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, je bereikt namelijk makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw toekomstige werkplek. Benieuwd hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De oppervlakten van de kantoorkamers liggen tussen de 23 m2 en 34 m2. De prijzen van de kantoorunits kunnen soms variëren, er is namelijk rekening gehouden met bijvoorbeeld de ligging van de kantoorkamer in het pand en de aanwezigheid van een eigen pantry en/of balkon. De prijzen liggen tussen de €600,- en €900,- per werkplek per maand. Wanneer je besluit hier een kantoorruimte te gaan huren maak je gebruik van flexibele huurcontracten.

Personeel aanwezig, printen en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er dagelijks 2 man personeel aanwezig in de directiekamer om jou als huurder van alle gemakken te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch en administratieve werkzaamheden zoals het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een printruimte aanwezig en er zijn vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimte kun je reserveren via een reserveringssysteem.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is in een mooie omgeving gevestigd. Het pand bevindt zich in de Apollobuurt gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. Er zijn hier talloze tentjes aanwezig waar je heerlijk wat kunt eten/drinken en ook de Albert Heijn zit om de hoek. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Vervolgens kun je de auto makkelijk parkeren op eigen terrein.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid?

Ben jij enthousiast en zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Schroom je niet en vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud Zuid

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud Zuid.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Diepenbrockstraat 54 Diepenbrockstraat 54 Amsterdam Oud Zuid Toplocation!

2 reviews Diepenbrockstraat

Heel mooi pand!

Prachtig modern kantoorpand met vele mogelijkheden! Het ziet er hier fantastisch uit.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!