Super deal

Amsterdam Riekerpolder, John M. Keynesplein 12-46

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • Cabinet

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte huren aan het John M. Keynesplein in Amsterdam (Riekerpolder)

Dit kantoorpand aan het John M. Keynesplein in Amsterdam is gebouwd in 2002 en heeft een dynamisch en modern uiterlijk. Het pand heeft een laagdrempelige maar toch zakelijke uitstraling. Naast meerdere gezamenlijke ruimtes beschikt iedere verdieping over een eigen pantry en toiletgroep. In de omgeving van dit pand zijn verschillende winkels te vinden, waaronder een Albert Heijn, Gamma en PostNL-punt. Door de aanwezigheid van een restaurant en coffee corner in het kantoorpand, waar je tegen aantrekkelijke prijzen kan lunchen en een drankje kan halen, hoef je hiervoor de deur niet uit. 

Huurprijzen

Er zijn veel opties voor jou in dit pand. Zo zijn er voldoende werkplekken te huur tegen een maandelijks bedrag van €194,-. De flexwerkplekken zijn maandelijks opzegbaar. Heb je toch liever een eigen kantoor, dan huur je al een kantoorkamer van 30 m2, 40 m2, 45 m2, 50 m2, 75 m2 of 90 m2 vanaf €1100,- per maand. Een grote kantoorruimte van 125 m2 heb je al voor een maandelijkse vergoeding van €3400,-. De kantoorruimtes hebben flexibele huurvoorwaarden, hoe meer commitment hoe meer er mogelijk is. 

Bemande receptie tijdens kantooruren en meeting/eventruimten 

In dit kantoorpand aan het John M. Keynesplein in Amsterdam wordt groei en samenwerking gestimuleerd. Door de veelzijdigheid aan huurders hoef je nooit ver te zoeken. Voorbeelden van huurders zijn software designers, vertaalbureaus, copywriters en marketeers. In de gezamenlijke ruimtes kun je rustig een kopje koffie drinken, met bezoekers afspreken of contact zoeken met andere huurders. Het kantoorpand beschikt over verschillende meeting- en eventruimten, met ruimte voor 6 tot 1000 personen. Hier kun je tegen interessante tarieven gebruik van maken. Tijdens de kantooruren is er een bemande receptie, zij zullen je ondersteunen bij binnenkomende telefonie en postverwerking.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gelegen op een zakelijk en modern businesspark. De 800 parkeerplekken garanderen dat je altijd de auto kwijt kunt en niet lang hoeft te zoeken naar een plekje. Bezoekers kunnen de eerste 2 uur gratis parkeren. Het kantoorpand is bijzonder goed te bereiken met de auto. Schiphol en het centrum van Amsterdam liggen op ongeveer 10 minuten rijden, de A2 en de A9 zijn slechts enkele minuten rijden van het kantoorpand verwijderd. Mocht je toch liever met het openbaar vervoer komen, dan is dat ook geen probleem. Het metrostation Henk Sneevlietweg ligt op loopafstand. Ook rijden er speciale shuttlebussen tussen het businesspark en het metrostation.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het John M. Keynesplein?

Sprak de bovenstaande informatie je aan en ben jij geïnteresseerd in een ruimte aan het John M. Keynesplein in Amsterdam? Plan vrijblijvend een rondleiding in en ontdek zelf wat dit kantoorpand jou te bieden heeft!

Create your own URBAN or CITY with the officeplanner at John M. Keynesplein in Amsterdam Riekerpolder

URBAN and CITY are two prefab furnishing concepts that are 100% flexible, product technically as well as financially. Where URBAN is the rebel variant, CITY fits in with professionals that look for comfort. Create your own URBAN- or CITY-location at John M. Keynesplein in Amsterdam Riekerpolder.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
John M. Keynesplein 12-46 John M. Keynesplein 12-46 Amsterdam Riekerpolder Toplocation!

6 reviews John M. Keynesplein

Nice filmpje!

Toplocatie en goede bureaus!

Perfect!!!

alles is goed geregeld, en huren tegen een eerlijke prijs.

This office is just perfect for me!!

Tof.

Leuke gezamenlijke lunches en relaxte werksfeer.

Gave foto's, geeft een goede impressie van de ruimte.

Het moderne werken!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!