RENTED OUT
Super deal

Amsterdam West, Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam (Oud West)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam? Dan is dit pand met een totale huuroppervlakte van 200 m2 helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gelegen op een prachtige locatie midden in de stad. Je huurt hier gemeubileerde kantoorruimten, handig wanneer je direct aan de slag wilt op je nieuwe werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 10 werkplekken voor 5 dagen per week beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €150,-. Een mooie prijs voor een top locatie in onze hoofdstad. Mocht je toch liever vastigheid willen en ben je op zoek zijn naar een eigen afgesloten kantoorruimte? Dat kan! In dit pand zijn nog twee kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 13 m2. Wanneer je graag deze gemeubileerde kantoorunit wilt huren, betaal je hier €600,- voor in de maand.

Presentatiemateriaal en een pantry 

Op deze locatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam Oud West huur je een kantoorruimte inclusief vele services en voorzieningen. Zo zijn er in dit kantoorpand coachruimtes die beschikken over het juiste presentatiemateriaal. Ook zijn er door het gebouw pantry’s tot je beschikking waar je koffie en thee kunt pakken. Ze houden hier van snel schakelen, vandaar de super snelle WiFi, past dat ook bij jou?

Locatie en bereikbaarheid

Het Centraal Station in de stad is nabijgelegen en makkelijk bereikbaar met de tram- en busverbindingen. Mocht je liever met de auto naar kantoor willen reizen, hoeft dat ook geen probleem te zijn. Het kantoorgebouw ligt aan een rustige doorgaande weg en je kunt vervolgens je auto parkeren in de parkeerkelder of in de directe omgeving voor slechts €0,10 per uur! De locatie van de kantoorruimte hier in Amsterdam Oud-West is natuurlijk super. Zo kun je in de pauze heerlijk genieten van een wandeling langs het water of huur een bakfiets en ga vervolgens heerlijk lunchen in het sfeervolle centrum, alles is hier mogelijk!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam?

Ben jij enthousiast over de verschillende mogelijkheden die de kantoorruimte in het kantoorpand aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Amsterdam jou te bieden heeft? Twijfel dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit alles is gratis en geheel vrijblijvend. 

Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D Amsterdam West Toplocation!

1 reviews Van Oldenbarneveldtstraat

Zowel werkplekken als kantoorruimten zijn nog beschikbaar op deze prachtige locatie in Amsterdam. Het pand is af, aan alles is gedacht in dit kantoorgebouw!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!