Rent office space Amsterdam Westpoort, Cacaoweg 20

Facilities
 • Internet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Oceaangroep 18 mins walk (1.5 km)
 • Railway station Halfweg-Zwanenburg 56 mins walk (4.6 km)
Rent at this location?

This is currently available at Cacaoweg 20 in Amsterdam Westpoort

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 165 m2
  Rental price: €1,238 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 343 m2
  Rental price: €2,572 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1246 m2
  Rental price: €9,345 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Cacaoweg in Amsterdam (Westpoort)

Aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort zijn kantoorruimte te huur. Het bedrijfsgebouw genoemd Westpoint Logistiek Centrum is gelegen tussen de 'Amerikahaven' en de 'Afrikahaven', nabij de Ceres Terminals. Op dit moment worden de ruimten vooral gebruikt als distributiecentrum voor verschillende bedrijven. Er zijn namelijk meerdere bedrijfshallen aanwezig die allemaal beschikken over dockshelters met loading docks. Daarnaast zijn er ook kantoorunits.

Huurprijzen

Er zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar aan de Cacaoweg. Zo huur je al een kantoor van 165 m2 voor maar €1237,50 per maand! Meer ruimte nodig? Dan is er ook een kantoorruimte beschikbaar van maar liefst 1246 m2 tegen een maandelijkse vergoeding van €9345,-. De prijzen zijn exclusief servicekosten en BTW. Neem voor de actuele prijsinformatie daarom contact op met onze vastgoedprofessionals.

Een smakelijke ligging en 24-uur toegang

Een kantoorruimte huren aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort doe je hier. Want niet alleen de straatnaam klinkt al lekker, ook de ligging van het pand geeft je genot. De panden zijn namelijk gelegen tussen de 'Amerikahaven' en de 'Afrikahaven', nabij de Ceres Terminals. Daarom wordt het vooral gebruikt als distributiecentrum. Zo gingen bedrijven zoals DPD en Katoen Natie je al voor. Perfect voor logistieke bedrijven dus! Tevens heb je 24 uur toegang tot je kantoor waardoor je flexibel aan het werk kunt. Je huurt hier een ongemeubileerde kantoorkamer, maar er is wel vloerbedekking en verlichting aanwezig. De bedrijfsruimten hebben overheaddeuren en betonvloeren.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder gezegd is de ligging van het Westpoint Logistiek Centrum in Amsterdam zeer goed. Het pand is gemakkelijk te bereiken vanaf de ring A10 en zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om je auto te parkeren. Dit kan namelijk op eigen terrein of vrij in de omgeving. Je bent daarom snel op je werkplek. Door de komst van de nieuwe tweede Coentunnel is de bereikbaarheid naar Schiphol ook goed verbeterd. Verder heeft de Westpoort bus een opstapplaats direct naast het Westpoint terrein, waardoor je via het openbare vervoer deze locatie ook gemakkelijk kunt bereiken.

Wil je even ontspannen na het harde werken? Ga dan wandelen in het park waar ook het Awakenings Festival van Amsterdam plaatsvindt, het Spaarnwoude/Houtrak park. Hier is ook de Brasserie Halverwege te vinden waar je gezellig met je collega’s een keer kunt gaan lunchen of na werktijd kunt dineren, op een kleine 8 minuten rijden van jouw kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Cacaoweg in Amsterdam?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte te huren aan de Cacaoweg in Amsterdam Westpoort? Wil je de werkplekken en ruimten snel bekijken of wil je meer informatie over het pand? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Cacaoweg 20

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen