Rent office space Amsterdam Westpoort, Gyroscoopweg 144c

4 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Nieuwe Hemweg 12 mins walk (0.9 km)
  • Railway station Amsterdam Sloterdijk 21 mins walk (1.7 km)
Rent at this location?

This is currently available at Gyroscoopweg 144c in Amsterdam Westpoort

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Westpoort!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam (Westpoort)

Ben jij op zoek naar een geschikte en representatieve kantoorruimte in Amsterdam Westpoort? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Gyroscoopweg en vind jouw droomkantoor. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw uit 2003 met een totale gebruiksoppervlakte van ruim 2000 m2. De kantoorruimten zijn netjes afgewerkt en de locatie van het kantoorpand is erg gunstig. Benieuwd of er iets voor jouw onderneming tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorruimte met een oppervlakte van 150 m2. Je betaald voor deze kantoorkamer een maandelijks bedrag van €1250,-. Daarnaast is er nog een andere kantoorunit beschikbaar, namelijk een oppervlakte van 175 m2, te huur voor €1458,- per maand. Huur je liever beide kantoorruimten? Dat is mogelijk! De gehele oppervlakte van 325 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €2708,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. 

Parkeergelegenheid en vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Gyroscoopweg in Amsterdam Westpoort, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er aan de voorzijde van het kantoorgebouw een grote parkeerplaats, hier kun jij makkelijk en snel jouw auto parkeren. Komen er vaak gasten langs of wil je een meeting plannen met je collega’s buiten je kantoorruimte om? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg biedt naast alle services en faciliteiten ook een fijne bereikbaarheid. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand makkelijk en snel bereikbaar. Verschillende snelwegen zoals de A5 en A10 liggen op een korte rijafstand van slechts enkele minuten. Daarnaast is er een paar straten verder op een bushalte met een directe aansluiting op het treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Gyroscoopweg in Amsterdam Westpoort?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte huren aan de Gyroscoopweg in Amsterdam Westpoort? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er vragen of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam Westpoort. 


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Genoeg ruimte om goed te kunnen werken

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Gyroscoopweg 144c

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen