Amsterdam Zuid-Oost, Hullenbergweg 278-308

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Stop dan met zoeken, dit is het perfecte kantoorpand voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft momenteel alleen kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte vanaf 469 m2. Het representatieve kantoorpand heeft een perfecte bereikbaarheid en al vele top bedrijven zijn hier actief, word jij de volgende?

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om alleen grote kantoorruimten te huren, dit start vanaf 469 m2. Voor een maandelijks bedrag van €6448,- huur jij deze kantoorruimte die van alle gemakken is voorzien. Ook zijn er andere metrages beschikbaar, bijvoorbeeld; 506 m2 en 550 m2. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden

Een restaurant, receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorkamer huurt aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost, maak je ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo kun je heerlijk met je collega’s en zakenrelaties genieten van een verse lunch in het bedrijfsrestaurant. Ook is er een bemande receptie aanwezig, zij kunnen meerdere taken voor jou uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van post en het aannemen van binnenkomende telefonie. En maak gebruik van de vergaderruimten, handig voor een meeting of presentatie. Het kantoorgebouw beschikt ook over een eigen parkeerplaats, voor de deur parkeren dus!

Locatie en bereikbaarheid

Het moderne kantoorpand heeft een perfecte ligging, in de nabijheid zijn vele horecagelegenheden en winkels te vinden in het winkelcentrum . Ook de IKEA en een woonboulevard zijn op korte afstand te vinden, handig om leuke kantoorartikelen te halen. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar een paar minuten onderweg, de afslag van de A9 ligt namelijk vrijwel direct naast het kantoorpand. Ook met het openbaar vervoer zal het niet lang duren om je werkplek te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte is op slechts 5 minuten loopafstand te bereiken. Ook het treinstation Amsterdam Bijlmer Arena is binnen 15 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, wij plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Hullenbergweg. 

Hullenbergweg 278-308 Hullenbergweg 278-308 Amsterdam Zuid-Oost Toplocation!

1 reviews Hullenbergweg

Een modern kantoorpand en erg representatief!

Prettig om hier te werken en klanten uit te nodigen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!