Rent office space Antwerp Sint-Andries, Brusselstraat 51

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Antwerpen Brederodestraat 2 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Antwerpen Zuid Perron 5 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Antwerpen-Zuid 7 mins walk (0.5 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
 • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Brusselstraat 51 in Antwerp Sint-Andries

Available (flex)desks
Available office rooms
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoor te huur aan Brusselstraat in Antwerpen

Wil jij graag een kantoor huren aan de Brusselstraat in Antwerpen? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijvencentrum. Het een business center waar je gebruikt maakt van vele exclusieve kantoorfuncties, salons en vergaderruimten. Ook de ligging is goed, je bereikt makkelijk en snel jou werkplek met zowel de wagen als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een kantoor te huren tussen de 10 m2 en 50 m2, maar ook is het een optie om gebruik te maken van de (flex)werkplekken. Je huurt een kantoor al vanaf €370,- per maand. Deze ingerichte kantoren zijn zijn te huur vanaf één maand, daarnaast kunt je ook gebruik maken van de vergaderzalen. Erg handig wanneer je klanten wilt ontvangen of met een collega wilt spreken. Niet op zoek naar een vaste kantoorkamer, maar voor 1 dag? Ook dat is mogelijk aan de Brusselstraat, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, vergaderzalen en dagelijkse schoonmaak

Dit bedrijvencentrum aan de Brusselstraat in Antwerpen beschikt niet alleen over kantoren, maar ook bijvoorbeeld over een receptie. Bij binnenkomst in de representatieve entree tref je hier een bemande receptie aan. Naast dat zij dagelijks voor een vriendelijk ontvangst zorgen, kunnen ze je ook ondersteunen in werkzaamheden zoals het verwerken van de post en binnenkomende telefonie. Ook maak je hier gebruik van vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, archiefruimten en een ruim aanbod van parkeerplaatsen. Houd jij niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel, dat doen ze hier namelijk dagelijks!

Locatie en bereikbaarheid

Het business center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Met de wagen reis je makkelijk via de grote wegen naar de Brusselstraat. Ook is er vanuit het business center een goede verbinding met de tram naar het centrum. Hier zijn mooie winkels, gezellige cafés en lekkere restaurants te vinden. Een echte aanrader!

Kantoor huren aan de Brusselstraat in Antwerpen?

Wil jij ook een kantoor huren aan de Brusselstraat in Antwerpen? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Brusselstraat.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

T

Een heel huiselijke inrichting.

L

Toffe combinatie van het huiselijke en professionele.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Brusselstraat 51

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner