Rent office space Apeldoorn Centrum, Prof. Röntgenstraat 8

4 (3 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Phone area
 • Free WiFi
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Printer
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Prof. Röntgenstraat 8 in Apeldoorn Centrum

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 19 m2
  Rental price: €500 €475 /mo.
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 25 m2
  Rental price: €684 €650 /mo.
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 36 m2
  Rental price: €842 €800 /mo.
  Receive rental information
 • Office room

  Space description: 42 m2
  Rental price: €1,000 €950 /mo.
  Receive rental information
Available office spaces
 • Office space

  Space description: 115 m2
  Rental price: €2,000 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn

Wil jij graag een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Dit historische pand in het centrum van Apeldoorn biedt jouw veel huur mogelijkheden. Er is een ruim aanbod van kantoorruimten tussen 19 m2 en 115 m2. Het pand dat is gebouwd in 1914 heeft een totale gebruiksoppervlakte van 850 m2.

Huurprijzen

De kantoorunits die hier beschikbaar zijn variëren met een oppervlakte van 19 m2 tot 115 m2. In dit kantoorpand zijn er niet alleen kantoorruimten beschikbaar om te huren maar ook flexplekken, spreekkamers, trainingsruimten en een vergaderruimte. De prijzen op deze locatie zijn zeer gunstig, zo betaal je voor een ruimte van 19 m2 een maandelijks bedrag van €500. Op zoek naar iets grotere werkplek? De ruimte van 36 m2 kost je €750,- in de maand. Ook is er op zolder (de loft) een grote ruimte voor de verhuur met een oppervlakte van 115 m2. 

24/7 toegang, glasvezel en een parkeerplaats

Buiten de flexibele beschikbare ruimten aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn zijn er ook vele services en voorzieningen aanwezig. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw gemeubileerde kantoorkamer, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden wil afronden of ’s avonds een meeting wilt plannen. Hou jij van snel en efficiënt werken? Dit kantoorpand is voorzien van glasvezel internet en is dat dus zeker mogelijk. Verder is er nog een pantry met koffie/thee aanwezig, een goede klimaatinstallatie, een receptie en zijn er maar liefst 30 parkeerplekken bij het kantoorgebouw gelegen.

Locatie en bereikbaarheid 

Het pand aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn is goed bereikbaar door de perfecte ligging. Binnen een paar minuten kun je verschillende opritten van snelwegen zoals de A1 en A50 bereiken. Ook met het openbaar vervoer zal het prettig zijn jouw werkplek te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte Apeldoorn, Oranjepark is slechts 1 minuur lopen. Het pand ligt net iets buiten het centrum van Apeldoorn. Met een korte loopafstand ben je midden in het centrum waar vele restaurants, gezellige cafés en leuke winkels te vinden zijn. Dicht bij het kantoorgebouw ligt het Oranjepark, zeker een aanrader om met je collega of andere huurders van het gebouw een wandeling te maken in de pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn?

Ben jij enthousiast over de beschikbare kantoorruimten met de daarbij horende voorzieningen en services aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Kom jouw toekomstige werkplek dan met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je bij al je vragen graag gratis en geheel vrijblijvend verder.


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Wij vinden het op deze locatie geweldig om te huren.

Het kantoorpand is midden in het centrum van Apeldoorn gevestigd en in de buurt van een heerlijk park. Elke middag maken we hier een heerlijke wandeling!

L

Hip!

Leuke ruimtes voor een upcoming bedrijfje

T

Hier kun je echt leuk zitten werken.

Fijne locaiteYour general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Prof. Röntgenstraat 8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen