Rent office space Apeldoorn, Arnhemseweg 34

5 (3 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Apeldoorn 10 mins walk (0.8 km)
 • Railway station Apeldoorn 9 mins walk (0.8 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Arnhemseweg 34 in Apeldoorn

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Apeldoorn!
About this office

Huren in Apeldoorn? Representatieve kantoorruimte beschikbaar aan de Arnhemseweg!

Dit vrijstaande kantoorgebouw ligt aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. Het is een representatief kantoorgebouw, waar de gemeenschappelijke ruimten onlangs vernieuwd zijn en onder meer voorzien zijn van duurzame verlichting. Treinstation Apeldoorn ligt op ruim 5 minuten lopen, de snelweg A1 is snel te bereiken met eigen vervoer en ook het centrum van Apeldoorn ligt in de nabijheid. Kortom, een fijne locatie om kantoorruimte te huren!

Kantoorkamer huren? Of toch een kantoorruimte op maat?

Zoekt u een kantoorkamer in Apeldoorn? Dat komt goed uit, u huurt in dit kantoor een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, vanaf 48 m2 tot 100 m2. Heeft uw bedrijf behoefte aan een grotere vloer? Huur dan een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Huurprijs: slechts €105,- per m2 per jaar in Apeldoorn

De kantoorkamer van 48 m2 huurt u voor maar €420,- per maand, terwijl u een kantoorruimte op maat huurt voor slechts €105,- per m2 per jaar. Dat is dus voordelig huren in Apeldoorn. Over de huurtermijn is overleg mogelijk. Tip: een kantoorruimte huren is vaak het voordeligst, wanneer u voor een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar huurt!

Gemeubileerd huren mogelijk, vergaderruimte en pantry aanwezig

Heeft u geen tijd of geen zin om uw nieuwe kantoorruimte in te richten? Geen probleem, in dit kantoorgebouw huurt u gemeubileerd een kantoorruimte. Er is een vergaderruimte aanwezig, waar u ook presentaties kunt houden. Daarnaast zijn er pantry's, is er parkeerruimte en heeft u 24/7 toegang tot het kantoor aan de Arnhemseweg in Apeldoorn.

Wilt u geheel vrijblijvend een kijkje nemen in dit kantoorpand?

Bent u inmiddels overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor? Of heeft u nog twijfels over de juiste kantoorruimte in Apeldoorn? Hoe dan ook, het beste is dat u een kijkje gaat nemen op deze locatie aan de Arnhemseweg. Dit doet u door gratis en geheel vrijblijvend (!) een rondleiding te plannen bij SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

G

Fijne uitstrailng heeft dit pand, voelt een beetje als thuiskomen.

Prettige huiselijke sfeer :)

J

Nette kantoorruimtes in een redelijke kleinschalig kantoorgebouw.

Een fijne werkomgeving in APeldoorn

H

Ideale plek om een werkplek te huren..

houd het zeker in mijn achterhoofd! De kamers zijn ruim opgezet, je hebt genoeg ruimte om al je spullen op te bergen.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Arnhemseweg 34

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen