RENTED OUT

Apeldoorn, Jean Monnetpark 43

  • Desk

  • Internet

  • Printer

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Apeldoorn!

Kantoorruimtes te huur op modern kantorenpark in Apeldoorn

Aan het Jean Monnetpark 43 in Apeldoorn biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Bij SKEPP is het mogelijk om hier een kantoorunit/kantoorkamer of kantoor op maat te huren. Het kantoorpand telt twee bouwlagen en de totale verhuurbare vloeroppervlakte is 103 m2.

Wat kunt u hier aan kantoorruimte huren?

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van het kantoorpand, dat in 2000 gebouwd is. Huurcontracten zijn mogelijk voor de duur van minimaal 6 maanden. Een kantoorkamer huren kan hier voor maar €216,- per maand, dat betekent wel dat u deze tenminste 1 jaar dient te huren. LET OP: momenteel beperkte beschikbaarheid.

Een prima ligging in Apeldoorn, parkeerruimte aanwezig

De ligging van het kantoorgebouw in Apeldoorn is uitstekend, wat de bereikbaarheid betreft. De snelwegen A1 (Amsterdam – Duitsland) en A50 (Eindhoven – Zwolle) zijn in de directe nabijheid. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaatsen. Er zijn tien parkeerplaatsen aanwezig. Binnen drie minuten lopen is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken en vanuit hier is het een kleine tien minuten naar het NS-station Apeldoorn.

Waarom deze kantoorruimte in Apeldoorn? Kom zelf kijken!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit / kantoorkamer of kantoor op maat in Apeldoorn? Plan dan uw eigen gratis rondleiding bij SKEPP en ontvang tevens meer informatie.

Moderne kantoorkamer huren op kantorenpark in Apeldoorn Jean Monnetpark 43 Apeldoorn Toplocation!

1 reviews Jean Monnetpark

Mooie, centraal gelegen locatie in Apeldoorn!

De prijs/kwaliteitverhouding voor een kantoorkamer is naar mijn idee prima in vergelijking met andere kantoren.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!