Arnhem IJsseloord, Meander 901

Kantoorruimte huren aan de Meander in Arnhem (IJsseloord)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en is gevestigd op bedrijvenpark IJsseloord, aan de rand van het Velperbroek circuit. De beschikbare kantoorruimten hebben een representatieve uitstraling en daarnaast kun je gebruik maken van vele services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 7684 m2 beschikbaar aan kantoorruimte, deze zijn verdeeld over 6 verdiepingen. De kantoorunits variëren erg van grootte, namelijk van 447 m2 tot wel 1774 m2. Voor de kantoorruimte van 447 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €4097,-. Wil je liever hier tussen in huren? Neem dan eens een kijkje in de kantoorruimte van 771 m2 op de 2e verdieping. Voor deze kantoorunit betaal je €7067,- in de maand. Op dit moment zijn de kantoorruimten leeg en ben je vrij om de inrichting van de unit volledig zelf te bepalen. Zo voel jij je altijd thuis op kantoor!

Een receptie en pantry

Bij binnenkomst in het kantoorpand aan de meander in Arnhem IJsseloord tref je de representatieve entree, hier is ook een bemande receptie aanwezig. Zij kunnen je ondersteunen in meerdere werkzaamheden zoals binnenkomende telefonie en postverwerking. Daarnaast zijn er in het kantoor verschillende services die zorgen voor een prettige omgeving. Er zijn namelijk liften die je gemakkelijk naar alle verdiepingen kan brengen, er is bij elke kantoorruimte een pantry aanwezig en er zijn gezellige zitjes waar je met je collega’s 'even' kunt relaxen of andere huurders kunt ontmoeten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een perfecte locatie gevestigd, het is namelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Zo is de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen. Ook verschillende snelwegen liggen in de nabije omgeving, bijvoorbeeld de A12, A348 en A50. Dit hoeft dus geen obstakel te zijn voor jou en je collega’s en kun je makkelijk en snel naar je werkplek. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Meander in Arnhem IJsseloord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Meander. 

Meander 901 Meander 901 Arnhem IJsseloord Toplocation!

3 reviews Meander

Mooie grote ruimten en erg overzichtelijk!

De kantoorruimtes zijn erg praktisch ingericht, zo is er gebruik gemaakt wel werkboxen waar een meeting kan worden gehouden of een zakelijk telefoontje kan worden gepleegd.

Hip!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!