Arnhem Zuid, Mr D.U. Stikkerstraat 10

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Meester D.U. Stikkerstraat in Arnhem (Zuid)

In Arnhem aan de Meester D.U. Stikkerstraat is slechts één kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Dit kantoorpand is gebouwd in 2000 en heeft een gebruiksoppervlakte van 4360 m2. Dit moderne kantoorpand heeft een breed scala aan huurders, bijvoorbeeld een fysiotherapeut, reisbureau en administratiebureau. Vanaf het kantoorpand is het een paar minuten rijden naar een groot winkelcentrum, maar voor de lunch hoef je de deur niet uit te gaan. Het kantoorpand beschikt namelijk over een eigen restaurant op de begane grond met een uitgebreide menukaart. 

Huurprijzen

In dit populaire kantoorpand zijn nog 3 kantoorruimtes beschikbaar. De beschikbare ruimtes zijn:  18 m2 voor €410,-, 20 m2 voor €550,- en 90 m2 voor 1498 m2. Deze huurprijzen inclusief servicekosten. Bij deze voordelige huurprijs is internet en postsortering reeds inbegrepen. Wacht vooral niet te lang met het inplannen van een rondleiding, voordat ook deze laatste kantoorruimte verhuurd is. De kantoorruimte is kaal te huur, maar in overleg met de verhuurder is gemeubileerde huur ook mogelijk. 

Restaurant, gratis parkeren en WiFi inbegrepen

In dit kantoorpand aan de Meester D.U. Stikkerstraat in Arnhem zijn verschillende services en voorzieningen aanwezig. Zo heeft het kantoorpand een ruim restaurant op de begane grond waar iedere dag een verse lunch wordt klaargemaakt. Ook beschikt het kantoorpand over meerdere vergaderruimte, pantry’s en een representatieve entree. Het kantoorpand beschikt over een informele en open sfeer met goed onderling contact tussen de huurders. 

Locatie en bereikbaarheid

Ook de bereikbaarheid van dit kantoorpand is ideaal. De bushalte is letterlijk recht voor de deur en het treinstation (Arnhem Zuid) is slechts 10 minuten lopen. Vanaf het kantoorpand is het ongeveer 5 minuten rijden naar de A325, via deze snelweg zit je binnen enkele minuten op de A12 en A15. Doordat je bij het kantoorpand en in de directe omgeving gratis kan parkeren kunnen jij en je gasten gerust met de auto komen. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s aanwezig.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meester D.U. Stikkerstraat? 

Wil jij ook graag een kijkje nemen in dit prachtige kantoorpand aan de Meester D.U. Stikkerstraat in Arnhem? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in via onze vastgoedconsultants, voordat ook de laatste kantoorruimte verhuurd is. 

Mr D.U. Stikkerstraat 10 Mr D.U. Stikkerstraat 10 Arnhem Zuid Toplocation!

3 reviews Mr D.U. Stikkerstraat

Mooie plekken met een gezellig sociaal hart

Een gaaf pand met een representatieve uitstraling, echt een compleet plaatje!

Gezellige kantine waar je dagelijks lekker kunt lunchen met je collega's

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!