Arnhem, Groningensingel 51

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren op toplocatie aan de Groningensingel in Arnhem

Kantoorruimte vinden in Arnhem? Dat is niet altijd gemakkelijk. Echter, op deze toplocatie aan de Groningensingel te Arnhem, direct aan meerdere ontsluitingswegen van Arnhem, is dit functionele kantoorpand gelegen. Het kantoorpand bestaat uit 12.048 m2 kantoorruimte, verdeeld over acht bouwlagen. In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven zoals het CWI, de Nuon en de Belastingdienst gevestigd.

De huurprijs voor kantoorruimte op deze locatie bedraagt €115,- per m2 per jaar. Voor archief/kelderruimte bedraagt de huurprijs €50 per m2 per jaar. Wilt u huren op deze locatie of meer weten over de mogelijkheden qua deelverhuur? Neem dan vrijblijvend contact op met SKEPP. Wij vertellen u graag meer over dit pand en verkennen graag met u de kantorenmarkt in Arnhem!

Zoals gezegd kent het kantoorgebouw een goede bereikbaarheid en is het gelegen op een gunstige plek in Arnhem. Tevens is in de directe nabijheid Winkelcentrum Kronenburg gevestigd, welke beschikt over verschillende winkels- en horecagelegenheden. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Arnhem? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte vanaf 921 m2 beschikbaar in Arnhem Groningensingel 51 Arnhem Toplocation!

3 reviews Groningensingel

Zonde dat op deze locatie geen werkplekken beschikbaar zijn.

Had graag wat meer van de binnenkant gezien.

Voor de rest lijkt het me een prima ruimte en locatie voor een bedrijf.

Genoeg parkeergelegenheid!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!