Assen, Eemland 3

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

  • Printer

  • Meeting space

Kantoorruimte te huur in Assen tegenover het provinciehuis!

Zoekt u kantoorruimte in Assen? Hier huurt u op een gunstige locatie, tussen de twee afritten van de snelweg A28. Een uitstekend bereikbare plek dus. In dit representatieve kantoorgebouw is ook een gedeelde receptie aanwezig. U huurt hier tegenover het provinciehuis in Assen.

Een kantoorkamer vanaf 16 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huur

In dit karakteristieke in de hoofdstad van Assen huurt u een kantoorkamer vanaf 16 m2. Liever een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Het is financieel het aantrekkelijkst om hier minimaal voor 1 jaar te huren. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

U huurt een kantoorruimte vanaf slechts €60,- per m2 per jaar in Assen

Nee, over de huurprijs hoeft u niet te klagen. U huurt hier namelijk al een kantoorruimte vanaf €60,- per m2 per jaar. Kortom, u huurt zeer voordelig een kantoorruimte in dit kantoor in Assen!

Een receptie en vergaderruimte aanwezig in dit representatieve kantoor

Wanneer u het kantoorpand in Assen binnen loopt, ziet u het meteen: de grote receptiebalie. Er is namelijk een gedeelde receptie aanwezig in dit kantoorgebouw. Reist u met de auto naar uw kantoorruimte? Parkeer uw auto dan op de een parkeerplaats rondom het kantoor in Assen.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorgebouw!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoor? Of kunt u moeilijk kiezen tussen het kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is zeer verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoorpand te Assen. Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in, via het menu rechts op de pagina. Kom snel kijken!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Eemland in Assen

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Eemland in Assen.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte huren in representatief kantoor te Assen Eemland 3 Assen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!