Rent office space Baarn, Baarnsche dijk 4d

5 (2 reviews)
Facilities
 • Mail processing
 • Phone service
 • Elevator
 • Free WiFi
 • Storage space
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Bicycle storage
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Printer
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Rent at this location?

This is currently available at Baarnsche dijk 4d in Baarn

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Baarn!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Baarnsche Dijk (Eemdal en Eemland) 

Op zoek naar een leuke werklocatie op een centrale plek in Nederland? Misschien biedt dit kantoorpand in Baarn de oplossing! Je huurt hier een kantoorruimte direct aan de snelweg A1. Het kantoorpand heeft een totaal gebruiksoppervlakte van 4908 m2 en is gebouwd in het jaar 1990. Dit kantoorpand is zeer recentelijk gerenoveerd en biedt moderne kantoorruimtes aan voor de verhuur. Op dit moment huren al verschillende bedrijven een ruimte in dit moderne kantoorpand, denk hierbij aan PR-bureaus, adviesbureaus en softwareontwikkelaars.

Huurprijzen, kantoor Baarnsche Dijk, Baarn 

Dit kantoorpand aan de Baarnsche Dijk in Baarn biedt flexplekken en kantoorruimtes te huur aan variërend van 20 m2 tot 40 m2. Voor een prijs van 20 m2 betaal je maandelijks een bedrag van €475,-. Daarnaast betaal je voor de grotere ruimte van 40 m2 een maandelijkse huurprijs van €900,-. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. De kantoorruimtes kunnen kaal en gemeubileerd gehuurd worden.

Baarnsche Dijk: bemande receptie en koffie inbegrepen

Binnen dit kantoorpand aan de Baarnsche Dijk in Baarn maak je tevens gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er altijd een snelle internetverbinding beschikbaar, is de koffie inbegrepen en kun je indien gewenst gebruik maken van de telefoonbeantwoording service. Bovendien is er een ruimte om te vergaderen en beschikt het gebouw over een fijne loungeruimte. Door het intercomsysteem en de bemande receptie weet je het altijd tijdig als je bezoek is gearriveerd. Verder heb je altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorkamer en kun je voor het pand gratis parkeren. Dit alles om jouw werkdag nog leuker en gemakkelijker te maken! 

Locatie en bereikbaarheid, Baarnsche Dijk, Baarn

Dit kantoorpand in Baarn kent een uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 2 minuten lopen. Daarnaast is het treinstation van Baarn slechts 2 kilometer verwijderd van jouw kantoorruimte. Binnen 5 minuten ben je in het centrum van Baarn met een diversiteit aan winkels. Met de auto is het pand ook prima te bereiken. Vanaf de A1 ben je in een mum van tijd op kantoor. Een ideale werklocatie dus! Ook heeft het kantoorpand een overdekte fietsenstalling.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Baarnsche Dijk?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes willen huren in dit moderne kantoorpand in Baarn? Kom dan eens langs om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.  


Reviews

Find out what other people said about this location

S

Precies in het midden in het land, de perfecte kantoor locatie!

I

Zeer fijne werklocatie , ook is het erg fijn dat ze werken met een all in concept.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Baarnsche dijk 4d

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen