Super deal

Barendrecht, Kolding 9

2993 LN Barendrecht

4 (1)
  • Internet

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Kolding in Barendrecht

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kolding in Barendrecht? Dit kantoorpand met eigen entree ligt aan het bedrijventrein "Vaanpark 2". Het kantoorgebouw heeft een praktische indeling en heeft een moderne bouwstijl. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen bij verschillende snelwegen zoals de A29 en A15/A16. Het kantoorpand is voorzien van verschillende brede ramen, de werkplekken hebben daardoor veel daglicht. Parkeren? Hier hoef jij je geen zorgen over te maken! Er zijn 13 parkeerplaatsen bij dit pand aanwezig.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is er mogelijkheid om verschillende ruimtes te huren. Er is op dit een totale oppervlakte van 497 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Vanaf 143 m2 kun je hier een kantoorunit gaan huren. Ook bieden ze op deze locatie een bedrijfshal aan en verschillende opslagruimten. Voor een oppervlakte van 497 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €3520,- en de kantoorunit van 143 m2 is te huur voor €949,- in de maand.

Voorzieningen in het kantoorpand

De kantoorruimtes aan de Kolding in Barendrecht zijn voorzien van een pantry met zowel boven als onder kasten en een warmwatervoorziening. Er is een stadsverwarming middels radiatoren. Op de begane grond is er een gescheiden dames en heren toilet met een fonteintje. Verder zijn er ook opbergruimten aanwezig op elke verdieping, ideaal om je spullen in op te bergen aan het einde van de werkdag.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein is gelegen naast de snelweg A29, de bereikbaarheid met de auto is daarom zeer goed. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken over het parkeren van je auto. Dit gebouw is namelijk voorzien van 13 parkeerplekken. Ook met het openbaar vervoer is dit bedrijventerrein goed te bereiken, vanaf het station is jouw kantoorunit goed te bereiken met de lijnbus. Op het bedrijventerrein zijn verschillende winkelketens gevestigd. Er is op dit terrein genoeg te beleven voor vrijetijdsbesteding. Ook zijn hier verschillende eetgelegenheden gevestigd waar je van een heerlijke lunch kunt genieten of juist na werktijd voor een heerlijk diner aanschuift.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht? Neem dan contact op met SKEPP! Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het vinden van een passende kantoorruimte. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in voor de kantoorruimte aan de Kolding in Barendrecht.

Kantoorruimte huren Barendrecht, Kolding 9 Kolding 9 Barendrecht Toplocation!

1 reviews Kolding

Grote en rustige kamer

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!