RENTED OUT

Berg en Terblijt, Rijksweg 75

  • Internet

  • Meeting space

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Berg en Terblijt!

Huur flexibel kantoorruimte in voormalig gemeentehuis in Berg en Terblijt!

Binnen dit fraaie onder architectuur gebouwde kantoorpand, gelegen aan de Rijksweg 75 in Berg en Terblijt, huurt u via SKEPP eenvoudig kantoorruimte vanaf 16 m2. Het kantoorgebouw, welke in een vorig leven fungeerde als gemeentehuis, beschikt over een representatieve uitstraling en heeft veel lichtinval. Binnen dit fraaie kantoorconcept zijn kantoorkamers van verschillende grootte beschikbaar.

Het kleinst huurbare metrage bedraagt 16 m2 en hier betaalt u slechts ?242,- per maand voor. Het is mogelijk korte tijd te huren maar ook om meerjarig een kantoorkamer te huren. Ook grotere metrages zijn te huur in deze vestiging. De kantoorruimten zijn gelegen in de dorpskern van het karakteristieke zuid Limburgse plaatsje Berg en Terblijt. Voor het kantoorgebouw is een bushalte gelegen, waardoor u en stad als Maastricht vlot bereikt. Middels eigen vervoer, via de N590, is het Maastricht ook eenvoudig te bereiken. Daarnaast beschikt Berg en Terblijt over een fraaie omgeving. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>16m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte flexibel huren in Berg en Terblijt Rijksweg 75 Berg en Terblijt Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!