Rent office space Bergen op Zoom, Stationsstraat 26

Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Bergen op Zoom 1 min walk (0.1 km)
  • Railway station Bergen op Zoom 2 mins walk (0.1 km)
  • Park 5 mins walk (0.4 km)
  • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Stationsstraat 26 in Bergen op Zoom

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Bergen op Zoom!
About this office

Kantoorruimte te Huur in klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom

Op zoek naar een (ingerichte) kantoorunit vanaf 50 m2 of een kantoor op maat groter dan 100 m2? En in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres! Via SKEPP huurt u eenvoudig en kosteloos kantoorruimte aan de Stationsstraat 26 in Bergen op Zoom. De kantoorruimtes bevinden zich in een klassiek monumentaal herenhuis, aan de rand van het centrum. Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1890 en is inmiddels een kantoorpand met sfeervolle kantoorruimtes.

De huurprijs is vanaf €75,- per m2 per jaar. Het is mogelijk om voor de lange termijn te huren, maar een flexibele huurperiode is ook een optie. De maximaal te huren oppervlakte bedraagt 170 m2. Het kantoorgebouw heeft een aantrekkelijke entree op de begane grond. Het NS-station Bergen op Zoom bevindt zich op steenworp afstand. Datzelfde geldt voor een bushalte. De dichtstbijzijnde snelweg is de A4 en uw auto kunt u parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Stationsstraat 26

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen