RENTED OUT

Bergen op Zoom, Stationsstraat 26

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Bergen op Zoom!

Kantoorruimte te Huur in klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom

Op zoek naar een (ingerichte) kantoorunit vanaf 50 m2 of een kantoor op maat groter dan 100 m2? En in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres! Via SKEPP huurt u eenvoudig en kosteloos kantoorruimte aan de Stationsstraat 26 in Bergen op Zoom. De kantoorruimtes bevinden zich in een klassiek monumentaal herenhuis, aan de rand van het centrum. Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1890 en is inmiddels een kantoorpand met sfeervolle kantoorruimtes.

De huurprijs is vanaf €75,- per m2 per jaar. Het is mogelijk om voor de lange termijn te huren, maar een flexibele huurperiode is ook een optie. De maximaal te huren oppervlakte bedraagt 170 m2. Het kantoorgebouw heeft een aantrekkelijke entree op de begane grond. Het NS-station Bergen op Zoom bevindt zich op steenworp afstand. Datzelfde geldt voor een bushalte. De dichtstbijzijnde snelweg is de A4 en uw auto kunt u parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via SKEPP!

Kantoorruimte te huur in herenhuis in Bergen op Zoom Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!