RENTED OUT

Best, De Maas 9

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Best!

Representatieve kantoorruimte en magazijnruimte te huur inn Best

Zoekt u kantoorruimte in Best? Dit presentabele kantoorpand is gelegen aan De Maas in Best. Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw waar ondernemers in verscheidene branches, van accountancy tot bouwkundig advies, zijn gevestigd. In dit kantoorgebouw zijn nog enkele kantoorruimtes te huur. Dit betreffen enkele kantoorunits variërend vanaf 30 tot 85 m2.

Deze units zijn te huur vanaf €400,- per maand. Kantoorruimte op maat (>100 m2) huurt u vanaf €95,- per m2 per jaar. De magazijnruimte is 100 m2. Het kantoorpand heeft een totaaloppervlak van 260 m2 en bestaat uit twee bouwlagen. Huren is mogelijk vanaf 1 jaar maar in overleg zijn er ook flexibele huurtermijnen mogelijk.

Dit kantoor in Best is ideaal voor startende ondernemingen of bedrijven tot en met vijftien werknemers. Het kantoorgebouw is voorzien van glasvezel internet, vergaderruimte en een representatieve entree met wachtruimte. Kortom, zoekt u kantoorruimte in Best? Kom hier geheel vrijblijvend een kijkje nemen en huur een (ingerichte) kantoorkamer of kantoorruimte op maat via SKEPP!

Representatieve gemeubileerde kantoorunit huren in Best De Maas 9 Best Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!