Breda Centrum-Station, Menno van Coehoornstraat 97

Aantrekkelijke kantoorruimte op gunstige locatie in Breda

Via SKEPP huurt u kantoorruimte binnen dit in 2007 gerealiseerde kantoorpand. Het grote voordeel van deze locatie is de ligging. De locatie vlak bij NS-station Breda en de binnenstad is uniek. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte op maat vanaf 135 m2 in Breda, bent u hier aan het goede adres!

Kantoorruimte op maat te huur!

U huurt aan Menno van Coehoornstraat te Breda een kantoorruimte op maat vanaf 135 m2. De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en beschikt over een casco opleveringsniveau. Ideaal dat u uw kantoorruimte naar eigen wens kunt invullen. U kunt per kantoorruimte vier parkeerplaatsen huren.

U huurt hier voor €130,- per m2 per jaar

De huurprijs binnen dit kantoorpand is op basis van het aantal m2 dat u huurt. Per m2 betaalt u jaarlijks een bedrag van €130,-. Flexibel huren is een optie, maar u huurt hier ook voor de lange termijn.

Het kantoorpand beschikt over een goede bereikbaarheid

Het pluspunt van dit kantoorgebouw is de ligging. NS-station Breda is op loopafstand van enkele minuten, datzelfde geldt voor de binnenstad van Breda. Hierdoor zijn diverse voorzieningen, zoals horecagelegenheden en winkels, op loopafstand van het kantoorgebouw. Bovendien zijn meerdere snelwegen in de nabijheid gelegen. Besluit u hier te huren, dan heeft u ook de mogelijkheid om vier parkeerplaatsen te huren in de parkeergarage in de kelder.

Plan een rondleiding in

Bent u bezig met een zoektocht naar een kantoorruimte op maat vanaf 135 m2? Stop met zoeken en plan een rondleiding in via SKEPP! Dit is geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte huren op loopafstand van NS-station Breda Menno van Coehoornstraat 97 Breda Centrum-Station Toplocation!

4 reviews Menno van Coehoornstraat

ziet er aan de buitenkant uit als een prettig gebouw om in te werken, zou graag wat foto's van de ruimtes zien.

Top locatie in het centrum van Breda voor het huren van kantoorruitme!

Jammer dat de kantoorruimtes niet standaard zijn ingericht.

NS Station op loopafstand, top bereikbaarheid.

belangrijke voorwaarde voor het ontvangen van gasten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!