Rent office space Breda Noord-Prinsenbeek, Hoge Mosten 2

4 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Breda-Prinsenbeek 1 min walk (2 m)
 • Railway station Breda-Prinsenbeek 1 min walk (34 m)
 • Park 7 mins walk (0.5 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Hoge Mosten 2 in Breda Noord-Prinsenbeek

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Breda Noord-Prinsenbeek!
About this office

Zoekt u een moderne kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Breda?

Bedrijven als Heliview, Yacht, ABAB accountants, De Luchtmacht en Maandag zijn gevestigd in het zakencentrum waar dit kantoorgebouw gevestigd is in Breda. Het kantoor ligt direct aan de snelweg A16, met een bushalte en treinstation Breda-Prinsenbeek om de hoek en het vernieuwde Bastion Hotel er tegenover. Met andere woorden: een professionele, goed bereikbare en prettige locatie om een kantoorruimte te huren!

Beschikbaar in Breda: een kantoorruimte op maat vanaf 220 m2

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte op maat vanaf 220 m2, dan bent u aan het juiste adres aan de Hoge Mosten in Breda. In het kantoorgebouw heeft u voldoende doorgroeimogelijkheden en is het mogelijk om gemeubileerd een kantoorruimte te huren.

Flexibel huren voor een huurprijs van €139,- per m2 per jaar

U huurt in dit representatieve kantoorpand in Breda een kantoorruimte op maat voor €139,- per m2 per jaar. De huurtermijn is in overleg overeen te komen. Waar kiest u voor: flexibel of voor de lange termijn huren? Een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar is normaliter het voordeligst.

Voorzieningen? Lunchruimte en parkeerruimte aanwezig

Er is een gedeelde receptie aanwezig in dit kantoorpand, daarnaast is er een moderne lunchruimte, waar ook een koffieautomaat te vinden is. Ook niet onbelangrijk: er zijn parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren, u heeft 24/7 toegang en er is een personenlift. Allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte aan de Hoge Mosten in Breda!

Waar wacht u nog op? Ga gauw eens kijken in Breda!

Ziet u het menu op deze pagina, waar u een rondleiding plant? Plan daar gauw een rondleiding, want dit is gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP! Wilt u liever eerst meer weten over de kantoorruimte in Breda? Dan voorzien de vastgoedconsultants van SKEPP u graag van informatie, als u contact opneemt met SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

J

Parkeervoorzieningen zijn goed geregeld hier.

W

Top dat er mogelijkheden bestaan om door te groeien in dit pand.

Ideaal voor startups dus

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Hoge Mosten 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen