Rent office space Breda Noord-Prinsenbeek, Voorerf 6-8

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Breda, Heienlangdonk 6 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Breda-Prinsenbeek 40 mins walk (3.2 km)
  • Park 6 mins walk (0.4 km)
  • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Voorerf 6-8 in Breda Noord-Prinsenbeek

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Breda Noord-Prinsenbeek!
About this office

Kantoorruimte huren aan het Voorerf in Breda (Noord-West)

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan het Voorerf in Brede (Noord-West)? Kom dan een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Het pand is gebouwd in 1991 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2163 m2. Gelegen op een goed bereikbare locatie en waar een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding is. Ook zijn er verschillende voorzieningen aanwezig die het werken op deze kleinschalige kantorenlocatie in Breda aantrekkelijk maken. 

Huurprijzen

Op dit moment is het aanbod op deze locatie erg divers. Zo huur je hier een kantoorruimte van 29 m2 voor een maandelijks bedrag van €217,- en heb je een kantoorruimte van 42 m2 voor €315,- in de maand. Je hebt hier prima doorgroei mogelijkheden, er zijn namelijk nog grotere ruimten aanwezig. Zo is er een ruimte van 142 m2 voor €1065,- in de maand en heb je een kantoorruimte met een oppervlakte van 220 m2 voor een maandelijks bedrag van maar €1650,-.

Pantry en parkeerplaatsen

De kantoorruimten aan het Voorerf in Breda (Noord-West) zijn netjes onderhouden. Dat kun je terug zien in bijvoorbeeld de vloeren en scheidingswanden. Er is een pantry aanwezig die te gebruiken is om in de middag je lunch voor te bereiden of je kan voorzien van een lekker kopje koffie/thee. Aan de voorkant van het gebouw zijn er parkeerplaatsen gelegen voor het gebruik van jou als huurder en eventueel uitgenodigde gasten. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een goed bereikbare locatie. Zo liggen verschillende opritten van de snelwegen A16, A59 en A58 een paar minuten vanaf jou werkplek gelegen. Ook met het openbaar vervoer ben je vanaf de dichtstbijzijnde bushalte maar 5 minuten lopend onderweg om je kantoorkamer te bereiken. De units zijn gevestigd op het industrie terrein, maar als je een lekkere frisse neus wil halen ligt er twee straten verderop de rivier ‘Mark’. Heerlijk om tijdens je pauze hier een wandeling langs te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Voorerf in Breda (Noord-West)?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Voorerf in Breda (Noord-West)? In dit pand heb je de mogelijkheid om verschillende ruimten te huren! Wil je graag met eigen ogen je nieuwe werkplek komen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte. 


Reviews

Find out what other people said about this location

A

Een perfecte locatie voor mij in Breda!

In de middag wandelen we heerlijk langs de rivier en de koffie is ontzettend lekker.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Voorerf 6-8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen