Breda Oost-Brabantpark, Druivenstraat 47

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Druivenstraat in Breda (Oost-Brabantpark)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Druivenstraat in Breda Oost-Brabantpark? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en is mede daardoor voorzien van goede services en faciliteiten. Ook de ligging van het kantoorgebouw is er gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere vloeren  beschikbaar voor de verhuur, waaronder een grote vloer op de begane grond. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 312 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €2080,-. Daarnaast zijn er op de 1e, 2e en 3e verdiepingen ook verschillende kantoorunits beschikbaar. Deze kantoorkamers hebben een totale oppervlakte van 509 m2, te huur voor €3393,- per maand. Benieuwd naar alle huurmogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Druivenstraat in Breda Oost-Brabantpark heb je de mogelijkheid 24/7 gebruik te maken van je kantoorkamer. Ideaal wanneer je buiten werktijden om de laatste werkzaamheden wilt afronden, bijvoorbeeld in het weekend. Daarnaast is elke verdieping voorzien van een pantry, ideaal om hier je kopje koffie/thee te zetten en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Er zijn maar liefst 49 parkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken vanaf €30,- per maand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, je hebt namelijk vanaf jouw kantoorruimte een directe aansluiting op de doorgaande verbindingsweg naar de A16, maar ook de A27. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 5 minuten bereik jij te bushalte! Je huurt hier een kantoorunit in een zakelijke omgeving op een kantorenpark waar diverse bedrijven zijn gevestigd in de handelsondernemingssector.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Druivenstraat in Breda Oost-Brabantpark?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Druivenstraat in Breda Oost-Brabantpark? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er nog vragen? Raadpleeg onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Druivenstraat.  

Druivenstraat 47 Druivenstraat 47 Breda Oost-Brabantpark Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!