Breda Oost-Brabantpark, Takkebijsters 3

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Moderne kantoorruimte beschikbaar vanaf 31 m2 op een bedrijventerrein in Breda

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Breda? Dit kantoorgebouw aan de Takkebijsters op bedrijventerrein 'Moleneind' is recent opgeknapt, waardoor het interieur een eigentijds karakter heeft gekregen en uitnodigt om te gaan werken. Bovendien is de ligging van dit kantoor perfect, dit kantoorpand bevindt zich namelijk direct aan de snelweg A27. Voor de OV-reizigers: er zijn meerdere bushaltes op loopafstand.

Huren in Breda? Kantoorkamer vanaf 31 m2 te huur in dit kantoor

Op dit moment zijn er nog een aantal kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorpand in Breda. U huurt hier kantoorkamers van 31 m2, 50 m2 of 51 m2. Daarnaast is er een kantoorruimte op maat van 116 m2 te huur. Zit er een geschikt kantoor voor u tussen? Wees er dan snel bij en neem contact op met SKEPP! Tip: een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar is doorgaans financieel het aantrekkelijkst.

Huurprijzen vanaf slechts €452,- per maand in Breda

Een kantoorkamer van 31 m2 huurt u al voor €452,- per maand, terwijl u een kantoor van 50 m2 huurt voor slechts €730,- per maand. Een kantoorruimte op maat van 116 m2 is te huur voor €1.700,- per maand. Dit betreffen all-inprijzen. Het gebruik van voorzieningen als een vergaderruimte, een lunchruimte en een belruimte zijn inbegrepen. Net als een basis data-aansluiting en servicekosten. Kortom, voordelige huurprijzen voor dit recent opgeknapte kantoorgebouw op deze goed bereikbare locatie!

Voorzieningen in Breda: pantry en parkeerruimte aanwezig

Zoals u net al heeft gelezen, is er een vergaderruimte, een lunchruimte en een belruimte aanwezig. Daarnaast is er een pantry waar u gebruik van kunt maken. Reist u met de auto naar kantoor? Parkeer uw auto dan op de parkeerplaatsen bij dit kantoorpand. Allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Plan direct een rondleiding door dit kantoor aan de Takkebijsters

Heeft bovenstaande informatie u nieuwsgierig gemaakt naar dit kantoorgebouw aan de Takkebijsters in Breda? Dan is het verstandig om gratis en vrijblijvend een rondleiding door dit kantoor te plannen bij SKEPP. Dit kunt u zelf doen via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Net opgeknapte kantoorruimte huren aan de A27 in Breda Takkebijsters 3 Breda Oost-Brabantpark Toplocation!

2 reviews Takkebijsters

Wauw van de buitenkant zou je echt niet zeggen dat het zo'n mooie ruimte zou zijn!!

De ruimtes zijn voorzien van de nieuwst en tofste meubels, echt mooi gedaan!! Aparte ruimtes om te vergaderen, lunchen, bellen.... super!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!