Rent office space Brucht, Markeweg 4

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Hardenberg, Bruchterbeekweg 8 mins walk (0.7 km)
 • Railway station Hardenberg 40 mins walk (3.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Markeweg 4 in Brucht

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €99 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Huur nu kantoorruimte, werkplekken of vergaderruimte in Brucht (Hardenberg)

Flexwerkplekken voor een uur, een dag of gewoon voor de hele week? In Brucht (Hardenberg) zijn alle opties open voor een goede prijs. Voor slechts €99,- per maand heb je al een flexwerkplek. De openingstijden zijn flexibel, net als het concept. Je wordt als huurder gewaardeerd en de verhuurder biedt een luisterend oor om vervolgens altijd voor je klaar te staan.

Je kunt direct aan de slag

Je huurt hier tegen flexibele voorwaarden en je kunt dan ook de overeenkomst maandelijks opzeggen. De kantoorruimtes en werkplekken zijn allemaal van te voren ingericht, dus je kunt direct aan de slag. Wil je dus een bedrijf starten of juist niet meer vanuit huis werken? Vestig je bedrijf dan aan de Markeweg in Brucht (Hardenberg) en maak het een succes.

Huur een kantoorruimte die bij je past

Wil je liever een grotere ruimte waarin je ook direct meer privacy hebt? Er zijn meerdere kantoorruimtes te huur die je net een beetje extra geven. De kantoorruimtes in Brucht (Hardenberg) zijn ruim genoeg voor meerdere bureaus en bieden ook direct ruimte aan meerdere personen. Ook deze kantoren zijn ingericht en je kunt dus direct aan de slag. Ook kantoorruimtes hebben een flexibele huurtermijn en zijn maandelijks opzegbaar. 

Vergaderen doe je hier!

Het wordt tegenwoordig steeds normaler om op een externe locatie te vergaderen. Waarom? Er is meer rust en op deze manier zijn jij en je collega's even weg uit steeds maar dezelfde omgeving. In dit kantoorgebouw in Brucht (Hardenberg) heb je nu de mogelijkheid om uitgebreid te vergaderen met goed presentatiemateriaal. De vraag naar vergaderruimte wordt steeds groter en daarom is het mogelijk om een van deze twee ruimtes te huren.


Reviews

Find out what other people said about this location

I

Toffe werkplekken!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Markeweg 4

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen