Brussel Airport, Leonardo da Vincilaan 9

Modern ingerichte kantoorruimte huren bij Brussel Airport

Kantoorruimte huren over de grens, in België? Op deze locatie aan de Leonardo da Vincilaan, dichtbij Brussel Airport huur u een werkplek, kantoorkamer vanaf 25 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U huurt hier maandelijks of meerjarig.

U huurt hier al een werkplek voor €425,- per maand. Een kantoorkamer is te huur vanaf €850,- per maand. Dit kantoorgebouw in de buurt van Brussel Airport heeft in totaal 8 verdiepingen en bestaat uit meerdere kantoortorens. De kantoorruimte binnen dit pand ziet er verzorgd en smaakvol uit.

Dit kantoorpand kent een hoog servicelevel, gezien de telefoonbeantwoordservice en andere ondersteunende administratieve diensten. Dit te huren kantoorpand is vlak bij het vliegveld van Brussel gelegen, hetgeen zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Bent u overtuigd om uw onderneming te vestigen op deze gunstige locatie in Brussel? Wacht dan niet langer en vraag direct een rondleiding aan door dit kantoorgebouw. U plant zelf een rondleiding in aan de rechterzijde van deze pagina. Ook kunt u contact opnemen met SKEPP!

 

Kantoorruimte te huur over de grens bij Brussel Airport Leonardo da Vincilaan 9 Brussel Airport Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!